Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Ολλανδία: Ουρές έξω από τα coffee shops για προμήθειες πριν κλείσουν λόγω κορωνοϊού Η Ολλανδία έκλεισε μπαρ, εστιατόρια, σχολεία, οίκους ανοχής και coffee shops. ΦΩΤΟ & BINTEO

Ουρές έξω από τα coffee shops στην Ολλανδία προτού κλείσουν (Πηγή φωτό EPA)
Μόλις ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα στην Ολλανδία για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού σχηματίστηκαν ουρές έξω από τα coffee shops.
Ολλανδία: Ουρές έξω από τα coffee shop για κάνναβη πριν κλείσουν λόγω
Τα κρούσματα και οι θάνατοι από τον κορωνοϊό αυξάνονται και στην Ολλανδία....
Σε 24 ώρες εντοπίστηκαν 176 νέα κρούσματα και συνολικά φτάνουν πλέον τα 1.135, σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις των Aρχών. Επιπλέον, 20 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ιό.   

Σε μια προσπάθεια να επιβραδυνθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει σχολεία, μπαρ, εστιατόρια, οίκους ανοχής και coffee shops. Το λουκέτο θα ισχύσει έως τις 6 Απριλίου. Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση σχηματίστηκαν ουρές έξω από τα coffee shops στο Άμστερνταμ και άλλες πόλεις, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να κάνουν προμήθειες. Δεκάδες σχημάτισαν ουρές, ελπίζοντας να προλάβουν να κάνουν αγορές προτού κλείσουν. Κι αυτό παρότι στις ίδιες ανακοινώσεις έγινε έκκληση να μη συγκεντρώνονται άνθρωποι, για την αποφυγή μετάδοσης του ιού. 

Οι υποψήφιοι πελάτες άρχισαν να μαζεύονται λίγα λεπτά μετά τις ανακοινώσεις, θυμίζοντας εικόνες από τα σούπερ μάρκετ πολλών χωρών. «Είδαμε τη συνέντευξη Τύπου, κατεβήκαμε και είδαμε ότι υπήρχε ήδη ουρά 30 ατόμων» ανέφερε ένας από εκείνους που περίμεναν να ψωνίσουν από coffee shop. «Ίσως δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε κάνναβη για τους επόμενους δύο μήνες. 

Άρα δεν θα 'ναι άσχημα να έχουμε λίγο στο σπίτι» είπε ένας από αυτούς που στάθηκαν στην ουρά. «Για την περίπτωση που θα πρέπει να περάσουμε εβδομάδες ή και μήνες στο σπίτι, καλή θα ήταν λίγη κάνναβη. Η καραντίνα μπορεί να διαρκέσει» ανέφερε άλλος
Δεκάδες σχημάτισαν ουρές, ελπίζοντας να προλάβουν να κάνουν αγορές προτού κλείσουν. Κι αυτό παρότι στις ίδιες ανακοινώσεις έγινε έκκληση να μη συγκεντρώνονται άνθρωποι, για την αποφυγή μετάδοσης του ιού. Οι υποψήφιοι πελάτες άρχισαν να μαζεύονται λίγα λεπτά μετά τις ανακοινώσεις, θυμίζοντας εικόνες από τα σούπερ μάρκετ πολλών χωρών.
«Είδαμε τη συνέντευξη Τύπου, κατεβήκαμε και είδαμε ότι υπήρχε ήδη ουρά 30 ατόμων» ανέφερε ένας από εκείνους που περίμεναν να ψωνίσουν από coffee shop.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου