Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Παρανοϊκός δικτάτορας ο Ερντογάν… Του Παναγιώτη Αποστόλου

.com/
Έγραφα προ ολίγων ημερών, πως η Τουρκία διακήρυττε πως δεν είχε κανένα νεκρό εξ αιτίας του θανατηφόρου ιού! Αλλά ισχυριζόμουν σε εκείνο το άρθρο μου – σύμφωνα με ακλόνητες πληροφορίες πηγής μου – ότι στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην ΝΑ Τουρκία, στα σύνορα με το Ιράν, υπήρχαν τουλάχιστον 300+ νεκροί και η τουρκική κυβέρνηση εκδίδει πιστοποιητικά θανάτου με άλλη αιτία του θανάτου κι όχι ως αιτία τον κορονοϊό!...
Παρέθετα δε το στοιχείο, πως ο Τούρκος Σουλτάνος Ρ. Τ. Ερντογάν, πριν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα ο πρώτος νεκρός, στις διάφορες πολυμελείς συναντήσεις του θερμομετρούσε με θερμοκάμερες όσους τον πλησίαζαν! Τι υποψιαζόταν, τι φοβόταν, αφού διατυμπάνιζε ότι η Τουρκία είναι στο απυρόβλητο;

Βέβαια, παρά τα πολύ δραστικά μέτρα που πήρε στη συνέχεια, αναγκάζεται σήμερα η Τουρκία να ανακοινώνει ότι υπάρχουν 60+ νεκροί από τον θανατηφόρο αυτόν ιό!

Οι εσωτερικές αντιδράσεις στην Τουρκία είναι ήδη πολλές και δεν μπορούν να κρυφτούν πλέον από το δικτατορικό καθεστώς του Ερντογάν, οι θάνατοι από τον ιό!

Κατηγορούν τον Ρ. Τ. Ερντογάν για συγκάλυψη ή και απόκρυψη της πραγματικότητας, αλλά και παρά τα δρακόντεια μέτρα που έχει λάβει, εν τούτοις δεν παρέχει στον λαό του την απαραίτητη ιατρική φροντίδα!

Σε όλες αυτές τις καταγγελτικές φωνές, ήλθε να προστεθεί, του Τούρκου μπασκετμπολίστα ομάδας τον ΝΒΑ (Μπόστον Σέλτικς) των ΗΠΑ Ενές Καντέρ, ο οποίος διώκεται από το καθεστώς Ερντογάν και δεν μπορεί να ταξιδέψει σε καμιά χώρα της Ευρώπης γιατί θα συλληφθεί!

Έγραψε λοιπόν ο Ενές Καντέρ στις 26 Μαρτίου 2020 στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πεθαίνουν από τον κορωνοϊό στους δρόμους μέρα μεσημέρι στην Τουρκία. Ο δικτάτορας Ερντογάν ακόμη τα καλύπτει όλα και δεν παρέχει την κατάλληλη φροντίδα ή προσοχή. Κάνε κάτι, παρανοϊκέ Ερντογάν»!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου