Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ΩΧ ΑΜΑΝ !! Αυτό είναι καλό τώρα; ΣΥΡΙΖΑ Ξανθός: Και εμείς τον κ. Τσιόδρα θα επιλέγαμε ως επικεφαλής για τη διαχείριση της κρίσης. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΞΑΝΘΟΣ για ΤΣΙΟΔΡΑΣτον Σωτήρη Τσιόδρα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ για το αν υπάρχει ανάγκη περαιτέρω μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού, ο κ. Ξανθός είπε χαρακτηριστικά:...
«Τα μέτρα περιορισμού των συναθροίσεων και συγχρωτισμού είναι στη σωστή κατεύθυνση. Και πιθανότατα θα πρέπει να εντατικοποιηθούν στο επόμενο διάστημα ανάλογα με την εξέλιξη της διασποράς του ιού στον γενικό πληθυσμό και την κοινότητα με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα τα οποία παρακολουθεί μια αξιόπιστη επιστημονική ομάδα με επικεφαλής τον κ. Τσιόδρα».
Σε αυτό το σημείο ο πρώην υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «συμφωνώ και προσυπογράφω τα θετικά σχόλια για τον κ. Τσιόδρα και το λέω δημόσια και εμείς τον κ. Τσιόδρα θα επιλέγαμε ως επικεφαλής για να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου