Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΠΑΝΙΚΟΣ στην Κουμουνδούρου – Ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τους χειρισμούς Μητσοτάκη

Πονοκέφαλος φαίνεται να έχει δημιουργηθεί στην Κουμουνδούρου εξαιτίας των τελευταίων δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι πολλοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να στηρίζουν τους χειρισμούς Μητσοτάκη στην διαχείριση της κρίσης με τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» μετά και από την πρόσφατη μέτρηση της Opinion Poll, όπου σχεδόν το 80% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, έχουν ξεσπάσει έντονες ανησυχίες μέσα στο επιτελείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι στην ερώτηση, μάλιστα, πόσο ικανοποιημένος είστε από τη στάση του Αλέξη Τσίπρα, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ την κρίνουν θετικά μόλις στο 54%, ενώ υπάρχει ένα 42% που την κρίνει αρνητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου