Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Βαρόμετρο Opinion: Πόσο είναι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-85% επικροτούν τις ενέργειες του Μητσοτάκη


Την απόλυτη ικανοποίηση της κοινής γνώμης για τις ενέργειες της Κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορωνοϊού αποτυπώνει το μηνιαίο βαρόμετρο της Opinion Poll.

Το 85% των πολιτών δηλώνει ικανοποιημένο με τις αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της Πανδημίας ενώ στα αξιοσημείωτα στοιχεία της έρευνας είναι ότι η κοινή γνώμη σε ποσοστό 90% συμφωνεί με το κλείσιμο των εκκλησιών, ενώ κατά 61,5% δηλώνει ότι δεν έχει ξανααισθανθεί ποτέ στη ζωή της τόσο φόβο.

Η έρευνα αποτυπώνει επίσης τη χαοτική διαφορά της Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ που εντοπίζεται στις 20 μονάδες (40% έναντι 20% στην πρόθεση ψήφου, αλλά και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Αλέξη Τσίπρα που ξεπερνά τις 30 ποσοστιαίες μονάδες (51,0% -20%) σε ότι αφορά την καταλληλότητα για πρωθυπουργός.



Δείτε εδώ το Βαρόμετρο της Opinion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου