Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Κατήγγειλε την κυβέρνηση ο Πέτρος Κόκκαλης Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από την Κομισιόν να θέσει υπό έλεγχο την χώρα.



Για παραβίαση του κράτους δικαίου και καταπάτηση θεμελιωδών δικαιωμάτων κατηγορεί την κυβέρνηση ο Πέτρος Κόκκαλης, ζητώντας από την….
Κομισιόν να θέσει υπό έρευνα την Ελλάδα, όπως γράφει ο «Μικροπολιτικός» στα «Νέα».
Σε επιστολή ευρωβουλευτών που απευθύνεται στην πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν και συνυπογράφει και ο ίδιος, ο ευρωβουλευτής κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επικαλέστηκε την πανδημία του κορωνοϊού για να αναστείλει το δικαίωμα αίτησης ασύλου σε όσους μπαίνουν στη χώρα.
Παράλληλα, κατηγορεί την κυβέρνηση για χρήση βίας εναντίον προσφύγων, δημοσιογράφων και εργαζόμενων σε ανθρωπιστικές οργανώσεις και για καταπάτηση του διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου στα βόρεια σύνορα και στα νησιά.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου