Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Συγκλονίζει Ελληνίδα Πομάκα: «Έβαλα την ελληνική σημαία και ήρθα ενάντια στη τουρκική πρεσβεία Κομοτηνής»

Η Αισέ, η Ελληνίδα που φιλά την ελληνική σημαία έχοντάς την αναρτημένη στο μπαλκόνι της δίπλα στη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλώνει ότι την αγαπά, όπως όλοι οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, και το μόνο που ζητά είναι προσοχή και ενδιαφέρον, όχι μόνον για αυτή, αλλά για όλους τους Έλληνες Πομάκους της χώρας...
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, λωρίδες και υπαίθριες δραστηριότητεςΜέσα σε μια απελπιστικά ανορθόγραφη παράγραφο, η Αισέ κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και αποκαλύπτει τα δεινά μιας νεαρής γυναίκας. Αντιστάθηκε στο Τουρκικό Προξενείο όπως λέει, έζησε έντονα τον ρατσισμό, απειλήθηκε, μάλιστα αρνήθηκε ακόμα και οικονομικές προσφορές προκειμένου να πάψει να υποστηρίζει την Ελλάδα. Μια χώρα, που όπως λέει η ίδια θέλει να ανήκει σε όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτου θρησκεύματος.
Η συγκλονιστική ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο της νεαρής Πομάκας από την Ξάνθη:
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες«Αυτο εσης που με κορεηδεβετε οτη κανο ορθογραφηκα λαθη οταν ηρθα εδο το 2017 5/7 και οταν εβαλα την ελληνηκη σημεα εγο δεν ηρθα μονο εναντια στο χοριο μου ηρθα εναντια στη τουρκηκη πρεσβια κομοτηνης και σε ολους αυτους που το πεζουν τουρκη ταχα μου που στην οσια δεν ηνε απλα τα περνουν απο κη και αποκτησαν δηναμη με χρημα τουρκιας ηρθα λιπον ανδημετοπη με ολη την θρακη σχεδον ξερης τη σημενη πομακα μουσουλμανα γηνεκα μονη με ενα πεδη ηταν θανατος γιαυτους γηνεκα να βαλα σημεα και μαληστα χορησμενη δεν εχη ακουστη πουθενα στα χρονηκα εγο ομος το εκανα και οχη μονο το πληροσα μετη ζοημου εμενα κκαι του γιομου επηθεση ρασησμος μποληνγ κακοποιοιση με λογια και το χηροτερο επηθεση σε μενα προσοπηκα μεχρη νοσοκομιο μεχρη και σημερα ολη δεν εινε εση στο χοριο μου αλα εγο εχο δηενεη ελληνηκο εληνηκοτατο και σε οπιον αρεση εγο και το πεδη μου ημαστε η μονη που μηλα με μητρηκη γλοσα ελληνηκα σε ολο το χοριο και αυτο τους πηραζη μου εκαναν πολα ουτε μπορητε να θανταστητε και εγο στο σπητη του πατερα μου ηρθα πουθενα αλου μου εκαναν μηνησης μου εκαναν προσθορες χονδρες μαληστα χρημα καλο με οδηγησαν στη θτοχια και ποτες δεν το εβαλα κατο οπος ηπα εγο ειμε ελληνηδα και θα παραμηνο εση παντα τορα οτη εσπηραν αυτο θα θερησο τη νομηζαν επηδη ειμε γηνεκα πρεπη να φοβαμε ε οχη αισε ιμαμ τη λεξη φοβος δεν τη γνορηζη καν εγο εδο ειμε ασ ερθουν ενα θασα πο μοναχα μακαρη να μπορουσατε ναδητε μεδα απτα δηκαμου ματια και καρδια το πος νιοθιο εγο γιατην ελλαδα μου εχο καταθερη πολα που αυτο εινε δουλια της κηβερνησης και οχη δηκημου αλα εχουμε προδοτες κηβερνηση αυτη η χορα μου ανηκη και θελο να ανηκη και στα εγονιαμου τορα τοτη λεη ο καθενας δηκοτου προβλημα εμενα δεν με αθορα ουτε με νιαζη εγο αυτη ειμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου