Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Ν΄ΑΝΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ! Μέλος του ΝΑΤΟ και επίσημα τα Σκόπια

Και επίσημα η Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας τα Σκόπια την Παρασκευή έγιναν το 30ο μέλος του Βορειοατλαντικού Συμφώνου, «μιας οικογένειας σχεδόν ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

«Η ένταξή σας θα φέρει περισσότερη σταθερότητα στα Δυτικά Βαλκάνια», δήλωσε ο κ. Στόλτενμπεργκ. «Αυτό είναι καλό για την περιοχή και για την ευρωατλαντική Συμμαχία».



Welcome to , ! It’s been a long road, but all your efforts have paid off. The formal accession process is now complete, and we are glad to have the 30th member of our Alliance with us: https://bit.ly/2UK9guq  🇲🇰


Ντιμιτρόφ: Ιστορική ημέρα

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας των Σκοπίων, Νικολά Ντιμιτρόφ, έκανε λόγο για μια ιστορική στιγμή που ανήκει σε όλους τους πολίτες της χώρας του.

Τόνισε ότι η ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ συνέπεσε με μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις παγκοσμίως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και γι’ αυτό το λόγο δεν θα γίνει ειδικός εορτασμός. Το γεγονός αυτό πρόσθεσε, δεν μειώνει την ιστορική σημασία αυτής της επιτυχίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου