Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ο απαράδεκτος Τσίπρας γιατί ανέχεται τις ΑΛΗΤΕΙΕΣ των στελεχών του;

Επικίνδυνο σύμπτωμα η ανευθυνότητα Τσίπρα
Εμβρόντητη παρακολουθεί η κοινή γνώμη στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια με δημόσιες τοποθετήσεις του  την ώρα που η χώρα δίνει συλλογικά τη μάχη κατά του κορωνοϊού.
Τα απανωτά κρούσματα προκλητικών δηλώσεων παραγόντων της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προκαλούν πονοκέφαλο στην Κουμουνδούρου και εκθέτουν τον ίδιο τον κ. Τσίπρα που σιωπά μπροστά σε αντικοινωνικές συμπεριφορές προσώπων που έχουν ασκήσει διοίκηση και υποτίθεται πως διαδραματίζουν έναν δημόσιο πολιτικό ρόλο.
Είναι ανεπίτρεπτο από τη στιγμή που ξέσπασε η καταιγίδα και η ελληνική κοινωνία παλεύει να μείνει όρθια, να υπάρχουν φωνές που προέρχονται από το κόμμα που κυβέρνησε για τεσσεράμισι
χρόνια τη χώρα και η ηγεσία του να σφυρίζει αδιάφορα παριστάνοντας τον Πόντιο Πιλάτο.
Δεν υπάρχει άραγε κάποιος νοήμων στην Κουμουνδούρου να ορθώσει ανάστημα και να πει ότι δεν είναι η ώρα να πάρουν τα καρυοφύλλια και να βγουν στη ρούγα αλλά να συμβάλλουν με τη στάση τους και τις προτάσεις του στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου