Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

«Πολιτικές επιτυχίες» της Κομισιόν!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Πρόκειται για ειδήσεις από τις Βρυξέλλες των τελευταίων ημερών:
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017: Έντονες συστάσεις και διακοινώσεις της Κομισιόν προς την πολωνική κυβέρνηση: «Μην παρεμβαίνετε στη λειτουργία της Δικαιοσύνης στη χώρα σας».
Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017: Συστάσεις της Κομισιόν μέσω ανακοινώσεων και δηλώσεων προς την ελληνική κυβέρνηση: «Να κάνετε παρέμβαση στη λειτουργία της Δικαιοσύνης στη χώρα σας».
4 Ιουλίου 2017: Πρόεδρος της Κομισιόν προς εκλεγμένους με άμεση ψηφοφορία από τους λαούς της Ευρώπης ευρωβουλευτές: «Είστε γελοίοι»! Πρόσθεσε μάλιστα πως αν στη θέση του Μαλτέζου πρωθυπουργού Μουσκάτ ήταν είτε η Άγκελα Μέρκελ είτε ο Εμανουέλ Μακρόν, «η αίθουσα θα ήταν κατάμεστη».

Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, ο οποίος διέκοψε τον πρόεδρο της Κομισιόν, καλώντας τον να υιοθετήσει «μια συμπεριφορά μεγαλύτερου σεβασμού» και να χρησιμοποιεί διαφορετική γλώσσα, υπογραμμίζοντας ενοχλημένος πως δεν είναι η Κομισιόν που ελέγχει την Ευρωβουλή, αλλά το ευρωκοινοβούλιο την Κομισιόν. «Δεν είμαστε γελοίοι», τον επιτίμησε.
Υπ’ όψιν ότι η Ελλάδα δεν χρωστάει ούτε ευρώ στην Κομισιόν, χρωστάει όμως πολλά ευρώ στους λαούς της Ευρώπης - χρήματα που μας δάνεισαν μέσω των εκλεγμένων κυβερνήσεών τους.
Μήπως ήλθε η ώρα να αντιληφθούν τα όριά τους οι επονομαζόμενοι «ευρωκράτες», καθώς και ότι κάποιες συμπεριφορές τους θέτουν σε κίνδυνο την Ευρώπη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου