Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-Στη γραμμή Βούτση και ο Κούλογλου: «Δεν έπρεπε να εκβιάσουμε τις εξελίξεις το '14»

«Δεν έπρεπε να εκβιάσουμε τις πολιτικές εξελίξεις» είπε ο ευρωβουλευτής γκρεμίζοντας το αφήγημα ΣΥΡΙΖΑ ότι η Κουμουνδούρου δεν είχε καμία σχέση με την «πτώση» της κυβέρνησης Σαμαρά
Μετά τον Νίκο Βούτση που δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει το 2015, και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου αποδομεί το αφήγημα της ηγεσίας του κόμματος σύμφωνα με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καμία ευθύνη για την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά.

«Το 2014 δεν έπρεπε να υπάρχει εκβιασμός των πολιτικών εξελίξεων και προεδρικές εκλογές. Έπρεπε ο Σαμαράς να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά. Δηλαδή να πάρει αυτός όλα τα μέτρα. Ή θα έπεφτε ή αν δεν έπεφτε, θα έχανε τις εκλογές στο τέλος του 2015. Ο Σαμαράς είχε πει ότι θα προκήρυσσε εκλογές νωρίτερα. Έτσι, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε προετοιμαστεί καλύτερα, θα είχε αξιοποιήσει το χρόνο και δεν θα είχε χρειαστεί να κάνει συμμαχία με τους ΑΝΕΛ, που αποδείχθηκε πολιτικά δαπανηρό» υποστήριξε ευθαρσώς σήμερα ο Στέλιος Κούλογλου.

Μιλώντας στην εκπομπή One Direct Weekend, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως «ασφαλώς έγιναν λάθη. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξαφνικά ξεπήδησε τότε λόγω της χρεοκοπίας της χώρας και της πολιτικής κρίσης. Όλοι οι νέοι κάνουν λάθη. Στη δημόσια διοίκηση κυριαρχούσαν τα δύο μεγάλα κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε επαρκείς προσβάσεις ούτε εμπειρία» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέλιος Κούλογλου κινήθηκε και αυτός στη γραμμή Βούτση για τα αίτια της ήττας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου σημειώνοντας μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει.

Δείτε τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου