Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. Θέλει ο λαθρομετανάστης άδεια παραμονής & διαβατήριο; "Σκάει" 3500 ευρώ στις ΜΚΟ και τα παίρνει στο τσακα τσακα. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΕΡΓΙΝΑ Τ.V: Γ.Γ. Σύρων Ελλάδος: 3.500 ευρω η ταρίφα για να πάρεις διαβατήριο
Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία του Γενικού Γραμματέα Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος, Ανουάρ Μπάκρι, στη "ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση", ότι «η ταρίφα για να πάρει κάποιος διαβατήριο και άδεια παραμονής μέσα σε ένα μήνα είναι 3.500 ευρώ»...

Μιλώντας στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου, ο Ανουάρ Μπάκρι διευκρίνισε ότι υπάρχουν σοβαρές καθυστερήσεις από την Υπηρεσία Ασύλου στην έκδοση των ειδικών ταξιδιωτικών εγγράφων για τους Σύρους πρόσφυγες που θέλουν να ταξιδέψουν σε άλλη χώρα. Ωστόσο, κατήγγειλε τις περιπτώσεις διεφθαρμένων υπαλλήλων στην υπηρεσία που με «άλλες» μεθόδους συμβάλλουν στην επίσπευση της όλης διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου