Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Άμαχος νεκρός στην Συρία ετών 6! Βαρβαρε, μογγόλε, ατιμε, δολοφόνε αθώων το αίμα του θα σε κυνηγάει μέχρι ψοφήσεις κάθαρμα

Αποτέλεσμα εικόνας για Άμαχος νεκρός στην Συρία ετών 6! Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύουΗ φωτογραφία ενός εξάχρονου παιδιού που σκοτώθηκε την πρώτη ημέρα της τουρκικής εισβολής στη Σύρια, κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δυστυχώς φαίνεται ότι θα δούμε πολλές τέτοιες φρικτές εικόνες το επόμενο διάστημα. Το τουρκικό καθεστώς θα αξιοποιήσει με τον πιο αιματηρό τρόπο την ευκαιρία που τόσα χρόνια αναζητούσε. Η “Πηγή Ειρήνης” όπως υποκριτικά ονόμασαν την επιχείρηση οι Τούρκοι, δεν είναι τίποτα άλλο από λουτρό αίματος για τους Κούρδους. Η υποκριτική στάση όλης της Δύσης αλλά και ο καιροσκοπισμός της Ρωσίας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου