Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

BINTEO-Λέσβος: Κάτοικοι πέταξαν πέτρες και παρεμπόδισαν το «Open Arms» να ελλιμενιστεί στη Σκάλα Συκαμνιάς

Το πλοίο της ακτιβιστικής οργάνωσης Proactiva παραμένει 200 μέτρα από το λιμάνι – Κάποιοι πέταξαν πέτρες προς το πλοίο

Έκρυθμη φαίνεται ότι είναι η κατάσταση στη Λέσβο, καθώς κάτοικοι του νησιού παρεμποδίζουν το πλοίο OPEN ARMS της οργάνωσης «Proactiva», να προσεγγίσει το λιμάνι της Σκάλας Συκαμνιάς.


Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους, πέταξαν πέτρες προς το πλοίο, το οποίο παραμένει αγκυροβολημένο περί τα 200 μέτρα από το λιμάνι. Στην περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου