Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ/ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΚΟΥΣ;; Προκαλούν τα μηνύματα των αλλοδαπών λαθρομεταναστών: «Κάψτε την Σάμο & την Ελλάδα!».ΦΩΤΟ

Σχέδιο εσωτερικής αποσταθεροποίησης υπάρχει εδώ και μήνες εναντίον της χώρας μας. Όσα συμβαίνουν με τους αλλοδαπούς δεν είναι τυχαία. Χθες, είχαμε γενικευμένα επεισόδια στη Σάμο, με τον Δήμαρχο Γιώργος Στάντζο να αναφέρει τα εξής:...
«Αναγκαστήκαμε σήμερα να κλείσουμε πάνω από δέκα σχολεία -παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια- που γειτνιάζουν με το ΚΥΤ γιατί δεν ξέραμε ποια θα ήταν η εξέλιξη», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η χώρα βρίσκεται σε κίνδυνο, με λαθρομετανάστες σε λογαριασμούς τους στo Facebook να γράφουν τα εξής: «Κάψτε την Σάμο, κάψτε την Ελλάδα»
ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ ΣΑΜΟ
ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ένας οικογενειάρχης «πρόσφυγας» χθές σε live μετάδοση απ τον καταυλισμό.

  1. Όλα ξεκίνησαν χθες στη Σάμο, όταν δύο ομάδες Αφγανών και Σύρων συναντήθηκαν σε δρόμο του νησιού.

    Το πολυφυλετικό μωσαϊκό όμως, στις γειτονιές και στις πόλεις θα ενσωματωθεί, εμπλουτίζοντας πολιτισμικά τους αυτόχθονες κι ολοι μαζι αγκαλιασμένοι θα τραγουδάνε γυρω απ τη φωτιά.
  2.  Ο χρήστης Σταυροφόρος έκανε Retweet
    : According to Ministry of

ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ ΣΑΜΟ
ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ένας οικογενειάρχης "πρόσφυγας" χθές σε live μετάδοση απ τον καταυλισμό.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

136 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Ο Σύρος τζιχαντιστής απ την Ράκα, βρίσκεται στον καταυλισμό στο Βαθύ με όχι και τόσο φιλικές διαθέσεις, προσποιούμενος τον πρόσφυγα.

ΞΥΠΝΑΤΕ

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

115 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Αυτά έγραφαν χθες οι λαθρομετανάστες σε live streaming!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου