Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Μετά στο Μαντζίμπ και Ράκα στο Κομπάνι εισήλθε ο συριακός στρατός

Μαχητές του YPG στο Κομπάνι της Συρίας
Μετά τις πόλεις Μαντζίμπ και Ράκα, ο συριακός κυβερνητικός στρατός φέρεται να εισήλθε στην πόλη Κομπάνι, στα βόρεια σύνορα της ασιατικής χώρας. Στο Κομπάνι φέρεται να εισήλθαν οι συριακές στρατιωτικές δυνάμεις, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Sputnik στη Συρία, επικαλούμενος ανώνυμες πηγές....
  Νωρίτερα, υπήρξαν πληροφορίες ότι τα συριακά κυβερνητικά στρατεύματα εισήλθαν τόσο στην πόλη Μαντζίμπ, όσο και στην πόλη Ράκα.  Η ανάπτυξη των συριακών στρατευμάτων στα βόρεια τμήματα της Συρίας έρχεται ως συνέχεια της πρόσφατης συμφωνίας μεταξύ Δαμασκού και Κούρδων.  Η κατάσταση στην περιοχή της Συρίας κλιμακώθηκε σημαντικά την προηγούμενη Τετάρτη, όταν ο πρόεδρος Ερντογάν ανακοίνωσε την έναρξη στρατιωτικής επιχείρησης στα βόρεια τμήματα της χώρας.  Στόχος της Άγκυρας, όπως εξήγησε, είναι η εκκαθάριση της περιοχής από τους Κούρδους μαχητές και η δημιουργίας μίας «ζώνης ασφαλείας» για τον ασφαλή επαναπατρισμό των Σύρων προσφύγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου