Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Δραγασάκης κατά Βαρουφάκη: Λάθος που του αναθέσαμε την υλοποίηση του σχεδίου μας


«Όπως αποδείχτηκε, είτε δεν πίστευε είτε δεν καταλάβαινε το σχέδιό μας - Άνοιγε μέτωπα με όλους, συχνά αχρείαστα ή σε δευτερεύοντα θέματα» είπε για τον Γιάνη Βαρουφάκη - Απάντησε και στον Τσακαλώτο για την μόλυνση από την «Πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ» - «Η μόλυνση έρχεται και από την αδράνεια» είπε

«Πυρά» κατά του επικεφαλής του ΜέΡΑ25 εξαπέλυσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης υποστηρίζοντας ότι ήταν σημαντικό λάθος ότι το 2015 ανατέθηκε η υλοποίηση του σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ στην πιο κρίσιμη φάση του στον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο κ. Δραγασάκης σε συνέντευξή του στο tvxs.gr αναφέρθηκε και στις «αυταπάτες» του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι αυτό το θέμα έχει κάπως παρεξηγηθεί.

Παραδέχθηκε ωστόσο ότι «βεβαίως υπήρξαν και εκτιμήσεις που δεν επιβεβαιώθηκαν και προσδοκίες που δεν επαληθεύτηκαν». Στο πλαίσιο της αυτοκριτικής για την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τα αίτια της εκλογικής ήττας ο Γιάννης Δραγασάκης σημείωσε πως «αντί να αναδείξουμε το έργο μας, την αναπτυξιακή στρατηγική και τη προοπτική που θεμελίωνε η πολιτική μας δόθηκε μεγάλος πολιτικός χώρος σε πολύ σημαντικά και υπαρκτά σκάνδαλα».

«Αυτά και άλλα, συνέβαλλαν να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι εμείς ασχολούμαστε με το παρελθόν ή έστω με το παρόν ενώ ο κ. Μητσοτάκης μιλάει για το μέλλον» είπε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν παρένθεση.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διαφώνησε με τον Νίκο Βούτση, που φάνηκε να μην συμφωνεί με την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά, σε πρόσφατη τοποθέτησή του, σημειώνοντας πως «η παράταση της κυβέρνησης Σαμαρά με τη δική μας ψήφο θα καθιστούσε το ΣΥΡΙΖΑ συνυπεύθυνο για ό,τι έμελλε να συμβεί».

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Δραγασάκης εξέφρασε τη διαφωνία του με την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ ενώ διαφώνησε και με την άποψη Τσακαλώτου για τη διευρυνση του κόμματος και τον κίνδυνο μόλυνσης του ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η «μόλυνση» μπορεί να προέλθει και αν εφησυχάζουμε, αδρανούμε ή κλεινόμαστε στον εαυτό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου