Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Νέες «βόμβες» για Παπαγγελόπουλο! Το «καρφί» Γεωργιάδη!

Όπως υποστηρίζει ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου, θυγατρικής του Υπερταμείου με μέτοχο το Δημόσιο, Γιώργος Τερζάκης, επιχειρήθηκε ο εκφοβισμός του Δ.Σ. της προκειμένου να πειθαναγκαστεί η διορισμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ διοίκηση να αποζημιώσει τον όμιλο Μαντωνανάκη.

Κεντρικό πρόσωπο των απειλών, σύμφωνα όσα λέει ο Γιώργος Τερζάκης στο «Πρώτο Θέμα», ήταν ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.


«Απευθυνόμενος στη διοίκηση της ΕΤΑΔ εξαπέλυε συνεχώς απειλές ότι, εάν ‘δεν βρούμε λύση’ με τον όμιλο, θα σύρει τη διοίκηση στα δικαστήρια αρχής γενομένης από την παρούσα», λέει για τον κ. Παπαγγελόπουλο ο κ. Τερζάκης, περιγράφοντας τον άγριο καβγά που είχε με τον τέως υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ για τις πιέσεις που ασκούσε για να αποζημιώσει η ΕΤΑΔ εθελοντικά την εταιρεία Αττικός Ήλιος, που διαχειρίζεται το πρώην «Ξενία» στο Λαγονήσι, και τις παράκτιες περιοχές που αποτελούν περιουσία του Δημοσίου).

«Χτύπησα το χέρι μου στο τραπέζι, του είπα ότι ακριβώς επειδή κάνω το καθήκον μου, δεν τα φοβάμαι αυτά και ας ξεκινήσει από εμένα», προσθέτει ο κ. Τερζάκης εξηγώντας την αντίδρασή του στις απειλές του κ. Παπαγγελόπουλου.

Τα όσα υποστήριξε ο Γιώργος Τερζάκης σχολιάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναρωτώμενος πως θα αντιδρούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, στην εμπλοκή του δικού του ονόματος σε ένα αντίστοιχο σκάνδαλο.

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού ανάπτυξης


 
Σκέφτεστε ένας Διευθύνων διορισμένος από τη ΝΔ να έλεγε για μένα ότι τον πίεζα να αποζημιώσει με δημόσιο χρήμα μία ιδιωτική εταιρία παρά την θέληση και την άποψη του ΔΣ τί θα έγραφε τώρα ο ⁦@KostasVaxevanis⁩ και τί θα έλεγε ο Σύριζα; Τώρα σιωπή!.. https://www.capital.gr/epikairotita/3387478/g-terzakis-etad-o-papaggelopoulos-apeilouse-na-mas-surei-sta-dikastiria 

1 σχόλιο:

  1. Γεια σε όλους. Είδα σχόλια από άτομα που έχουν ήδη πάρει το δάνειό τους από την JAMES MICHAEL LOAN SERVICES και στη συνέχεια αποφάσισα να υποβάλω αίτηση σύμφωνα με τις συστάσεις τους και μόλις πριν από λίγες ώρες επιβεβαίω στον προσωπικό μου τραπεζικό λογαριασμό ένα συνολικό ποσό $ 50.000 για το οποίο ζήτησα. Αυτό είναι πραγματικά μια μεγάλη είδηση και συμβουλεύω όλους όσους χρειάζονται πραγματικό δάνειο για να υποβάλουν αίτηση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (jamesmichaelloanservices@yahoo.com) ή Whatsapp +16314912234 Είμαι ευτυχής τώρα που έχω πάρει το δάνειο που ζήτησα για

    ΑπάντησηΔιαγραφή