Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Σταλινοσουργελαράδων διαμαρτυρία! Του ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΓΑ. ΤΟ ΚΚΕ Διαμαρτύρεται ..λέει για το Βλαχογιάννειο Μουσείο Βέροιας! ΦΩΤΟ

Στην επερώτησή τους στη Βουλή, μεταξύ άλλων, οι κομμουνιστές βουλευτεές διαμαρτύρονται γιατί: -"στα εκθέματα περιλαμβάνονται βιβλία και αφίσες για το «παιδομάζωμα των συμμοριτών» και τις προσπάθειες της Φρειδερίκης και του Εθνικού (σ.σ. εννοούν του Ελληνικού) Στρατού να «σώσουν» τα Ελληνόπουλα της Βόρειας Ελλάδας από τα ...νύχια των κομμουνιστών. Αλλά και μετάλλια «ανδραγαθίας» και φωτογραφίες χωροφυλάκων που συμμετείχαν σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εναντίον των κομμουνιστών..."....  Τι να σχολιάσω εγώ γι αυτό!   Διαμαρτύρονται οι κομμουνιστές γιατί απέμεινε ένα Ίδρυμα στην Ελλάδα που παρουσιάζει στοιχεία της Ιστορίας του 1943-49, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ:  - ανεγείρουν αδριάντες στον Θανάση Κλάρα (Άρη Βελουχιώτη), παραβλέποντας την προσωπική εγκληματική του δράση και την ευθύνη του για τις σφαγές χιλιάδων πατριωτών Ελλήνων ( 5/42 Σύντγμα, Βαλτέτσι, Πύργος Ηλείας, Καλαμάτα, Μελιγαλάς, Γαργαλιάνοι,Πύλος), και τον Μήτσο Γιαννακούρα (Πέρδικα), ιδιόχειρο σφαγέα του λοχαγού Αθανασίου Οικονομόπουλου και πολλών άλλων,  - ανεγείρουν Μουσείο στον Μπελογιάννη, τον κήρυκα του μίσους και του αφανισμού πατριωτών με την «Αρχή της Οικογειακής Ευθύνης» το 1943-44 στην Πελοπόννησο,  - οργανώνουν Έκθεση στη Βουλή των Ελλήνων για το έργο του Πλουμπίδη, του ιδρυτή της ΟΠΛΑ!!  -κλπ., κλπ.   Οι κομμουνιστές της Ελλάδος πρέπει...    να σιωπούν γιατί το 1943-49 άνοιξαν μεγάλες πληγές για το Ελληνικό έθνος, έχυσαν πολύ αίμα αθώων, και χύθηκε κι άλλο ακόμη για να μείνει η Ελλάδα ακέραιη.   Δεν μπορεί να συνεχιστεί η ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΛΗΘΗ!  Η Επερώτηση εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου