Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Αδιανόητη γκάφα: Στρατιωτικό ελικόπτερο «ισοπέδωσε» την εξέδρα των επισήμων κατά την διάρκεια παρέλασης στην Ινδονησία (βίντεο)


Κατά την διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης στην Ινδονησία, ένα στρατιωτικό ελικόπτερο, ρωσικής κατασκευής, τύπου Mil Mi-35, εκτελούσε χαμηλή πτήση εντυπωσιάζοντας τα πλήθη, μέχρι που προκάλεσε τρομερή αναστάτωση.  Και αυτό διότι...
καθώς περνούσε πάνω ακριβώς από την εξέδρα των επισήμων, στην οποία βρίσκονταν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, δεν κατάφερε να πάρει ύψος, με αποτέλεσμα να «ισοπεδώσει» την πλατφόρμα αλλά και τα πανό με τα οποία ήταν στολισμένη, λες και ήταν τραπουλόχαρτα.  Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τραυματίστηκε κανείς στην παρέλαση, που διεξήχθη για τον εορτασμό της 74ης επετείου των ενόπλων δυνάμεων της Ινδονησίας.  Αυτό, όμως, δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για μια μεγάλη «γκάφα» που σίγουρα θα επέφερε βαρύτατες συνέπειες στους υπευθύνους.  Δείτε το απίστευτο περιστατικό:  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου