Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

TOΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ! Αποχώρησε από το Documento και η διευθύντρια της εφημερίδας

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την εφημερίδα Documento του Κώστα Βαξεβάνη. Τελευταία και πιο σημαντική, σε επίπεδο στελέχους, είναι η αποχώρηση της επί χρόνια διευθύντριας του φύλλου, Βάλιας Μπαζού. Η εξέλιξη αυτή ενισχύει την φημολογία που θέλει τον γνωστό εκδότη, να εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην αναστολή έκδοσης του φύλλου. Η ίδια η δημοσιογράφος έγραψε στα σόσιαλ μίντια για την αποχώρησή της: «Μετά από 3 συναρπαστικά χρόνια αποφάσισα να αποχωρήσω από το Documento. Ευχαριστώ για τη συνεργασία τον Κώστα και όλους τους συναδέλφους στην εφημερίδα και το documentonews. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια από καρδιάς».

Το γεγονός ότι έχουν αρχίσει να φεύγουν ακόμη και τα διευθυντικά στελέχη, που ταυτίστηκαν με τον Κώστα Βαξεβάνη, καταδεικνύει και το κλίμα που διαμορφώνεται στους κόλπους της Κυριακάτικης εφημερίδας. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι πλέον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ακόμη και για την απρόσκοπτη λειτουργία της εκδοτικής επιχείρησης. Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις τρέχουν και είναι ραγδαίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου