Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Παλαιστίνιοι -και ΟΧΙ ακροδεξιοί όπως έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ- οι δράστες του εμπρησμού ξένης δομής εξυπηρέτησης λαθρομεταναστών στη Λέσβο

Φωτιά στο σχολείο της προσφυγικής δομής «One Happy Family» στη Λέσβο
Εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, υπόθεση εμπρησμού ελβετικής δομής εξυπηρέτησης μεταναστών, που έλαβε χώρα την 7η Μαρτίου στη Λέσβο, στην περιοχή του Καρά Τεπέ....
Ταυτοποιήθηκαν, για την εμπλοκή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση 3 άτομα – δύο Παλαιστίνιοι που μετέβησαν στο νησί από την Αθήνα με αυτόν τον σκοπό και ένας Έλληνας υπήκοος παλαιστινιακής καταγωγής, κάτοικος του νησιού και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων και αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού προέκυψε ότι, τα ταυτοποιηθέντα άτομα δρώντας από κοινού, προξένησαν πυρκαγιά σε εγκαταστάσεις της προαναφερόμενης δομής, προκαλώντας εκτεταμένες φθορές σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην συγκεκριμένη δομή φαίνεται πως απασχολούνταν άτομα με εβραϊκή καταγωγή και αυτό ίσως αποτέλεσε και το κίνητρο των δραστών.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή ενός ακόμη ατόμου στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου