Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΑΡΤΕ ΚΑΜΙΑ 10αριά PREDATOR ΛΕΜΕ😜😜O Χουσεΐν Ζεϊμπέκ εξηγεί στα τουρκικά τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ: «Θα συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας»

 

Ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, έδωσε συνέντευξη στην τουρκική τηλεόραση «Α Haber», στην οποία, σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ Τάσο Χατζηβασιλείου, διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα της «τουρκικής» (όπως την αποκάλεσε ο ίδιος) μειονότητας στη Δυτική Θράκη.

«Ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεΐμπέκ, δηλώνει στην τουρκική τηλεόραση: “Θα συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας”. Επιτέλους, γιατί κόμματα της αντιπολίτευσης δείχνουν ανοχή σε τέτοιες απαράδεκτες τοποθετήσεις βουλευτών τους;» έγραψε στο Twitter o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του κυβερνώντος κόμματος, Τάσος Χατζηβασιλείου, συνοδεύοντας την ανάρτηση του στο με σχετικό βίντεο.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου είχε αποκαλύψει πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεΐμπέκ, παρέστη σε συνάντηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής με «ομογενείς» από την Ξάνθη, ενόψει της εκλογής ψευδομουφτή.

Χουσεΐν Ζεΐμπέκ: Η Ελλάδα δεν είναι κοσμικό κράτος, σε αντίθεση με την Τουρκία

Τον Νοέμβριο του 2021, ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, κατά τη διάρκεια συζήτησης στην κοινοβουλευτική επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης, είχε δηλώσει πως η «η Ελλάδα δεν είναι κοσμικό κράτος σε αντίθεση με την Τουρκία».

«Γίνεται αλαλούμ με τους δύο μουφτήδες. Λέμε κατάργηση της Σαρίας. Η Τουρκία είναι ένα κοσμικό κράτος. Εδώ (στην Ελλάδα) έχει επίσημη θρησκεία, δεν είναι κοσμικό κράτος. Έχω φοιτήσει στην Τουρκία και ξέρω… Στην Τουρκία ποτέ δεν ανοίγουν τα σχολεία με το Κοράνι… Δεν αγγίξαμε κανένα πρόβλημα και δεν δίνει λύση σε κανένα θέμα» είχε πει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου