Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Λοβέρδος: «Ο Τσίπρας έχει ταλέντο στο κακό»

 

Μιλώντας στον Αρη Πορτοσάλτε, στον ρ/σ ΣΚΑΙ, ο τομεάρχης εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος εξήγησε πως ο ίδιος αντιλαμβάνεται τη στρατηγική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:  “(Ο Αλ. Τσίπρας) έχει ένα 25% μπετόν αρμέ και θα προσθέσει. ΄Εχει ξεκαθαρίσει μέσα του ότι είναι δεύτερος, έχει εξασφαλίσει εσωκομματικούς συσχετισμούς υπέρ του, θα ξαναπιάσει το ποσοστό που είχε και θα πάει για τις μεθεπόμενες εκλογές”.

Και πρόσθεσε: “Δεν τον πιστεύω πουθενά. Του αναγνωρίζω ικανότητες. Είναι παίκτης. Του αναγνωρίζω το ταλέντο στο κακό. Οσοι τον υποτιμούν κάνουν λάθος. “


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου