Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Π. Μαρινάκης: Ο κ. Τσίπρας τερμάτισε κάθε έννοια θράσους τάζοντας τα πάντα

 Π. Μαρινάκης: Ο κ. Τσίπρας τερμάτισε κάθε έννοια θράσους τάζοντας τα πάντα

«Ο κ. Τσίπρας τερμάτισε κάθε έννοια θράσους τάζοντας τα πάντα, ακόμη και για όσα ως πρωθυπουργός έκανε τα αντίθετα», δήλωσε ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ αναφερόμενος στα μέτρα που εξήγγειλε από του βήματος της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε:

«Ο πρωθυπουργός την προηγούμενη εβδομάδα εξήγγειλε συγκεκριμένα μέτρα σε συνέχεια μιας πολιτικής:

-Πάνω από 2,3 εκατομμύρια Έλληνες θα λάβουν το ειδικό επίδομα των 250Euro,

-Η κατάργηση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης αφορά πάνω από 4.000.000 εργαζόμενους,

-Η αύξηση των συντάξεων αφορά 1,6 εκατομμύρια συνταξιούχους, ενώ η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης πάνω από 1.000.000 Έλληνες,

-225.000 δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος θα το λάβουν διπλό,

-δεκάδες χιλιάδες φοιτητές θα λάβουν αυξημένο επίδομα στέγασης,

-έχουμε αύξηση στο επίδομα του πετρελαίου,

-έχουμε αύξηση στις γονικές άδειες, όχι μόνο για τις μητέρες, αλλά και για τους πατέρες»

Αναφερόμενος στα μέτρα που ο κ. Τσίπρας προανήγγειλε στην ομιλία του στη ΔΕΘ, ο κ. Μαρινάκης είπε ότι «ήρθε ο κ. Τσίπρας και το τερμάτισε. Εξήγγειλε μέτρα, για τα οποία ως πρωθυπουργός έκανε τα αντίθετα όπως οι συντάξεις: έκοψε το ΕΚΑΣ, τις συντάξεις χηρείας και για τα ορφανά παιδιά. Μίλησε για μειώσεις φόρων, των ίδιων φόρων που εκείνος είχε αυξήσει»

Και συνέχισε: «Ενώ είχε υποθηκεύσει τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια, είπε ότι θα αγοράσει τράπεζες, θα αγοράσει τη ΔΕΗ, θα αγοράσει κτίρια... Και δεν είπε κουβέντα για την υβριδική απειλή στον Έβρο, μιλώντας για «ενσωμάτωση»».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου