Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ζωγράφου: Σεσημασμένος ο 30χρονος που συνελήφθη στην Πανεπιστημιούπολη - Έμενε στην εστία

panepistomioypoli_syllipsi_arthro

Ο Αλβανός που συνελήφθη το πρωί στου Ζωγράφου αφότου επιτέθηκε σε υπαστυνόμο ήταν γνωστός ως «Τίτι» ενώ πραγματοποιούσε ληστείες από τις 06:00 έως τις 07:30 το πρωί - Νοσηλεύεται φρουρούμενος - Δείτε βίντεο

Σεσημασμένος κακοποιός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος Αλβανός που συνελήφθη το πρωί στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου κατά τη διάρκεια ευρείας αστυνομικής επιχείρησης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλβανός κατά τη διάρκεια της επιχείρησης προσπάθησε να διαφύγει από την Πανεπιστημιούπολη. Όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς τους είπε: μη @@@ θα σας γ@@@». Εκείνη την ώρα τον είδε η ανθυπαστυνόμος, με τον κακοποιό να της ορμάει και να την τραυματίζει με το κατσαβίδι.  Στη συνέχεια η γυναίκα αστυνομικός τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι πρόκειται για σκληρό κακοποιό ενώ στην πιάτσα ήταν γνωστός με το προσωνύμιο «Τίτι». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος  τα τελευταία χρόνια είχε βρει καταφύγιο στις φοιτητικές εστίες της Πανεπιστημιούπολης. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες διέπραττε ληστείες τις πρώτες πρωϊνές ώρες και συγκεκριμένα από τις 06:00 - 07:00 το πρωί, ενώ  σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά.  

Σημειώνεται πως η ανθυπαστυνόμος λίγο πριν τη συμπλοκή είχε αισθανθεί αδιαθεσία και έφυγε από την επιχείρηση προκειμένου να μεταβεί στο αυτοκίνητό της. Η αστυνομικός νοσηλεύεται στο 401 ενώ ο τραυματίας κακοποιός νοσηλεύεται φρουρούμενος στον Ερυθρό Σταυρό.
panepistomioypoli__2_
panepistomioypoli__1_
Αλβανός Πανεπιστημιούπολη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 06:00 το πρωί στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου και ειδικότερα στην Φοιτητική Εστία, παρουσία Εισαγγελέα, σε συνδυασμό με τη διεξαγωγή ερευνών σε σπίτια υπόπτων για εγκληματικές δραστηριότητες.

Η επιχείρηση διεξάγεται διότι η Φοιτητική Εστία, χρησιμοποιείται ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Στη διάρκεια της επιχείρησης, 35χρονη ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε. Κατά την αποχώρησή της δέχθηκε επίθεση από σεσημασμένο 30χρονο αλλοδαπό, τον οποίο τραυμάτισε κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού της όπλου.

Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν 4 εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 6 ομάδες ΟΠΚΕ, 4 ομάδες της ΕΚΑΜ, ομάδες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών. Η επιχείρηση συνεχίζεται και με την ολοκλήρωσή της θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου