Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Πανεπιστημιακή αστυνομία: Φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας

DSC_1946-01 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των φοιτητών που διαμαρτύρονται για την πανεπιστημιακή αστυνομία, με ακόμη μια πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν στις 19:00 στα Προπύλαια και αυτήν την ώρα κατευθύνονται στη Βουλή. 

DSC_1943-01
DSC_1933-01
DSC_1927-01


«Έξω από τις σχολές μας η αστυνομία», ένα από τα κύρια συνθήματα τους.

Λόγω της πορείας έκλεισε η Πανεπιστημίου, ενώ έντονη είναι η παρουσία της αστυνομίας.

Επίσης, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στα Προπύλαια, στις 20:00, έχει προγραμματιστεί συναυλία/καταγγελία για «την ακραία καταστολή που δέχτηκαν φοιτητές και φοιτήτριες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις τελευταίες εβδομάδες», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Λόγω της κινητοποίησης, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πανεπιστήμιου, ενώ οι φοιτητές κινούνται προς τη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου