Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Γεωργιάδης: Η κατάθεση Ρουμπάτη είναι το απόλυτο ξεσκέπασμα της υποκρισίας ΣΥΡΙΖΑ

Για απόλυτο ξεσκέπασμα υποκρισίας από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Η δήλωση του κ. Γεωργιάδη έρχεται μετά την παραδοχή του Γιάννη Ρουμπάτη για την παρακολούθηση του τότε προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιου Πιρτσιόλα από την ΕΥΠ.

«Η κατάθεση Ρουμπάτη είναι το απόλυτο ξεσκέπασμα της υποκρισίας Σύριζα. Α) όσα είπε για Πιτσιόρλα και Τσίπρα είναι απίστευτα και βγάζουν ψεύτη (τί περίεργο!) τον Τσίπρα. Β) επικαλέστηκε το απόρρητο για να κρύψει πληροφορίες. Γ) κατήγγειλε μετά ότι από τις διαρροές κινδυνεύει η ΕΥΠ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης μέσω του Twitter.

Η κατάθεση Ρουμπάτη είναι το απόλυτο ξεσκέπασμα της υποκρισίας Σύριζα. Α) όσα είπε γ
 
Πιτσιόρλα και Τσίπρα είναι απίστευτα και βγάζουν ψεύτη (τί περίεργο!) τον Τσίπρα. Β) επικαλέστηκε το απόρρητο για να κρύψει πληροφορίες. Γ) κατήγγειλε μετά ότι από τις διαρροές κινδυνεύει η ΕΥΠ
Σημειώνεται ότι ο Στέργιος Πιτσιόρλας, μετά τη «βόμβα» του Γ. Ρουμπάτη στην Εξεταστική ότι παρακολουθείτο από την ΕΥΠ, εμφανίστηκε εξοργισμένος.

«Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για τη δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης -σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ-παραδέχτηκε για πρώτη φορά ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής την άμεση παρακολούθησή μου και, χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη, προέβη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής μου εξόντωσης», ανάφερε σε γραπτή δήλωσή του ο Στέργιος Πιτσιόρλας.

Twitter Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου