Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

ΟΙ ΜΑΛ...ΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ

 

 Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης με... αποστάσεις σε κοινή εμφάνιση στις Βρυξέλλες για τον Μανώλη Γλέζο - iefimerida.gr

Χαρισματική προσωπικότητα ο Μανώλης Γλέζος, δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στη γιορτή μνήμης που οργάνωσαν οι Παπαδημούληδες στο Ευρωκοινοβούλιο. Ποιός; .... Ο Μανώλης Γλέζος. Ο άνθρωπος που: - Ηρωποιήθηκε με ένα ψέμα του Ριζοσπάστη και του ΚΚΕ, στην προσπάθειά τους να δημιουργούν κομμουνιστές ήρωες ως πρότυπα αντίστασης. - Που το 1962, όταν τιμήθηκε με το βραβείο Λένιν στη Μόσχα για την προσφορά του στη μητέρα πατρίδα ΕΣΣΔ, ζήτησε την ανεξαρτησία της Μακεδονίας. - Που υπήρξε λάτρης και θαυμαστής του Εμβέρ Χοντζα του οποίου το άγαλμα φίλησε ......στο στόμα, όταν επισκέφτηκε τον τάφο του στην Αλβανία. - Ο άνθρωπος που δεν δούλεψε ποτέ, που υπήρξε τρόφιμος του κράτους μια ζωή και γυρολόγος των πολιτικών κομμάτων όπου η μάσα ήταν εξασφαλισμένη. Αν νομίζεις κ. Ανδρουλάκη, ότι έτσι είναι οι χαρισματικοί και υπερκομματικοί ηγέτες, όπως είπες, έχεις

ξεπεράσει τα όρια της γραφικότητας και οδεύεις προς αυτά της γελοιότητας και με όλα τα καμώματά σου αφότου έγινες αρχηγός. Εκμεταλεύτηκες την απουσία σου από τα εσωτερικά πολιτικά δρώμενα και έγινες αρχηγός, αλλά.....αρχή άνδρα δείκνυσι. Κατάφερες και λίγο χρόνο να αποκαλυφθείς και από Κολοκοτρώνης των Βρυξελλών, όπως ...αυτοαποκαλείσαι, να γίνεις η ....τσα τσα του Σύριζα. Κρίμα γιατί ήθελα να δημιουργηθεί στην Ελλάδα ένα σοβαρό Ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα για να ενναλάσεται στην εξουσία με την ΝΔ. Δυστυχώς χάθηκε και αυτή η ευκαιρία. Με την εκλογή σου ξεκίνησες στις δημοσκοπήσεις με 18% και τώρα βρίσκεσαι στο 11,4. Μέχρι τις εκλογές .....θα γυρίσετε στα μονοψήφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου