Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Οικονόμου: Ο Τσίπρας παρακολουθούσε τον Πιτσιόρλα και μετά τον αναβάθμισε

Τις αποκαλύψεις του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Ιωάννη Ρουμπάτη, για την υπόθεση παρακολούθησης του Στέργιου Πιτσιόρλα, σχολιάζει ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αφήνει αιχμές για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Τώρα γίνεται κατανοητό γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήθελε η εξεταστική να ασχοληθεί και με τη δική του περίοδο ευθύνης», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στη δήλωση Τσίπρα ότι ο πρωθυπουργός «μπλοκάρει το αίτημά του για σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας επειδή φοβάται τους δικούς του βουλευτές». 

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής: «Προφανώς, η δήλωση του κ. Τσίπρα μαγνητοσκοπήθηκε πριν από την κατάθεση στην Εξεταστική Επιτροπή του κ. Ρουμπάτη, διοικητή της ΕΥΠ την περίοδο που ήταν ο κ. Τσίπρας Πρωθυπουργός. Γιατί, όπως φαίνεται από δημοσιεύματα, άλλες προσδοκίες έτρεφε ο κ. Τσίπρας από την Εξεταστική και άλλα αποκαλύπτονται. 

Φαίνεται πως όχι μόνον η ΕΥΠ - επί των ημερών του- παρακολουθούσε τον επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, θεωρώντας ότι επιχειρήθηκε η πώληση εθνικού εδάφους σε εταιρεία συριακών (!) συμφερόντων στην οποία είχε εμπλοκή ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, αλλά στην συνέχεια ο κ. Τσίπρας τον αναβάθμισε και πολιτικά! Τώρα γίνεται κατανοητό γιατί ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε η Εξεταστική να ασχοληθεί και με τη δική του περίοδο ευθύνης.

ΥΓ: Η κυβέρνηση έχει αποδείξει εξαρχής ότι είναι σταθερά υπέρ της σύγκλησης όλων των κοινοβουλευτικών οργάνων σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου