Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

«Στα σχοινιά» ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική

 «Στα σχοινιά» ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική | Liberal

Στα σχοινιά της εξεταστικής επιτροπής στριμώχνεται για ακόμη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ. Με βάση τις πληροφορίες από την κατάθεση της επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας. Σύμφωνα με πληροφορίες  η κ. Αλεξάνδρα Ρογκάκου φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι  η πρώτη σύμβαση της εταιρίας Krikel με το ελληνικό δημόσιο έγινε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ενώ διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των εταιριών Krikel και  Intellexa.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι απαντήσεις - κόλαφος της επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής πυροδότησαν σύγχυση και αμηχανία στην πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως αναφέρεται από την ίδια ροή πληροφοριών ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος φέρεται να επιτέθηκε με σφοδρότητα στη μάρτυρα και μάλιστα του αποδίδεται και η άσκηση αδιανόητου μπούλινγκ με ειρωνείες και σχόλια.

Η συγκεκριμένη στάση προκάλεσε την αντίδραση της επικεφαλής της ΕΑΔ, η οποία εμφανίζεται να ανακάλεσε στην τάξη τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Η κ.Ρογκάκου επιπλέον φέρεται να έδωσε ξεκάθαρη απάντηση  ότι από τον έλεγχο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας στην ΕΥΠ,  δεν προέκυψε ούτε σύμβαση - ούτε σχέση του Pretador με το ελληνικό Δημόσιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου