Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ιταλία: «Είμαι η Τζόρτζια, είμαι γυναίκα, μητέρα, Ιταλίδα, Χριστιανή» - Δείτε βίντεο με τη viral ομιλία της Μελόνι

 

«Είμαι η Τζόρτζια. Είμαι γυναίκα, μητέρα, Ιταλίδα, Χριστιανή».

Έτσι συστήνει τον εαυτό της η ηγέτης των αδελφών Ιταλών (FdI), του κόμματος που συνίδρυσε το 2012 και από το 4% του 2018, μέσα σε τέσσερα χρόνια δηλαδή, έφτασε να υπερβαίνει το 26% και να ετοιμάζεται να ηγηθεί του ιταλικού κυβερνητικού συνασπισμού, μαζι με τα κόμματα του Ματτέο Σαλβίνι και του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. 

Ήδη, από το 2019, με τις «πύρινες» ομιλίες της, η Μελόνι φρόντιζε να δίνει το στίγμα τόσο της πολιτικής όσο και των προθέσεών της. Το «Io sono Georgia» γίνεται viral και επίκαιρο ξανά, ενώ η ίδια η Μελόνι συστήνεται σήμερα σαν κεντροδεξιά συντηρητική.

Ως τέτοια αναμένεται να ανέλθει στην πρωθυπουργία, αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για εκπρόσωπο του ρεύματος που ανθεί σε όλη την Ευρώπη και αυτοπροσδιορίζεται ως «Νέα Δεξιά», ενώ κάποιοι την χαρακτηρίζουν και Alt Right (Εναλλακτική Δεξιά).

Η πολιτική της δράση, όπως συνέβη με τη Λεπέν και άλλους ηγέτες κομμάτων αυτού του ρεύματος στη Γηραιά Ήπειρο, έχουν ξεκινήσει από την Ακροδεξιά, για την ακρίβεια από περιθωριακά κόμματα, με ευθεία αναφορά στο ολοκληρωτικής ιδεολογίας ρεύμα που γιγαντώθηκε στο Μεσοπόλεμο.

«Io sono Georgia», άλλωστε, είναι και ο τίτλος της αυτοβιογραφίας της 45χρονης πολιτικού, η οποία αναμένεται να μας απασχολεί όλο και πιο συχνά πλέον

Δείτε το βίντεο, με το οποίο η Μελόνι αυτοπροσδιορίζεται, επιτιθέμενη ταυτόχρονα στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου