Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Παραδόθηκαν τα πρώτα εκσυγχρονισμένα Viper στην Ελλάδα

 Παραδόθηκαν τα πρώτα εκσυγχρονισμένα Viper στην Ελλάδα

Με ταχείς ρυθμούς προχωράει ο εκσυγχρονισμός των πολεμικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, με τα δυο πρώτα Viper από τα συνολικά 83 μαχητικά να παραδίδονται στην αεροπορική βάση της Τανάγρας, παρουσία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, o Αμερικανός πρέσβης Τζορτζ Τσούνης καθώς και εκπρόσωποι της κατασκευάστριας εταιρείας.

Σημειώνεται ότι με την αναβάθμιση των 83 F-16 block 52+ και F-16 block 52+ Advance σε κατηγορία Viper, η Πολεμική Αεροπορία αποκτάει ότι πιο εκσυγχρονισμένο υπάρχει αυτή τη στιγμή σε F-16 παγκοσμίως.

Τα δύο πρώτα Viper θα χρησιμεύσουν ως αεροσκάφη εκπαίδευσης των χειριστών, ενώ αναμένεται στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ να παραδοθούν εντός του έτους τουλάχιστον έξι ακόμη αεροσκάφη.

Με ανάρτησή της η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα σχολίασε το χαρμόσυνο γεγονός σημειώνοντας: «Πρόγνωση καιρού: είναι μια όμορφη μέρα για πτήση!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου