Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Εικόνα ντροπής!

 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, κουστούμι και εξωτερικοί χώροι

Πήγαν τα παιδιά του Βασιλέως στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συζητήσουν τα διαδικαστικά της κηδείας. Αντί να τους υποδεχθεί ο Πρωθυπουργός, τους υποδέχθηκε ο Γεραπετρίτης. Αφού τα ενημέρωσε ότι ο πατέρας τους θα κηδευτεί ως ιδιώτης, είχε το θράσος να τους ανακοινώσει ότι το αίτημα για λαϊκό προσκύνημα θα εξεταστεί μόνο αν αυτό δεν γίνει στη Μητρόπολη Αθηνών. Επίσης, τους ζήτησε να συμβάλλουν σε ένα ήρεμο κλίμα. Φυσικά, τους "έδιωξε" από την πλαϊνή πόρτα.
Είναι ίσως η πρώτη φορά που εξοργίζομαι τόσο πολύ με τη στάση της ΝΔ. Η εμμονή της σε αριστερά ιδεώδη, ο μικροαστισμός και η βαρβαρότητα με την οποία χειρίστηκε το θάνατο του Βασιλέως προκειμένου να μην δυσαρεστήσει την αριστερή πλέμπα, η εκδικητικότητα αλλά και η διαπόμπευση της χώρας σε διπλωματικό επίπεδο, θα κοστίσουν. Θα κοστίσουν πολύ περισσότερο από όσο θα ωφελήσουν. Αυτή η χώρα, δυστυχώς, δεν ανήκει στα πολιτισμένα κράτη. Δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία της, με τα σοβαρά δυτικά κράτη που τιμούν το θεσμό της βασιλείας, έστω και συμβολικά, διατηρώντας φυσικά την δημοκρατία, με τις διεθνείς διπλωματικές σχέσεις σε διπλωματικό επίπεδο. Η Ελλάδα είναι ένα χωριό αγράμματων γιδοβοσκών, συμπλεγματικών κομμουνιστών, μικροαστών και μίζερων ανθρώπων. Και αυτό δεν θα αλλάξει όσα χρήματα και αν έλθουν, όσες μεταρρυθμίσεις και αν προωθηθούν. Ντρέπομαι.
ΥΓ: Βλέπετε, ο αποβιώσας Βασιλεύς δεν ήταν προδότης και εγκληματίας σαν τον Φλωράκη ή κάποια τηλεπερσόνα για να ταφεί δημοσία δαπάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου