Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Πιερρακάκης: Συνωμοσιολογία η καταγγελία Ραγκούση ότι πολίτης μολύνθηκε από predator με sms από το emvolio.gov.gr

Στην καταγγελία που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, πως πολίτης έλαβε «μολυσμένο» sms υπενθύμισης για το εμβόλιο, απάντησε ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Παράλληλα, o υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης τόνισε πως «είναι αστείο να λέγεται πως το κράτος στέλνει ''μολυσμένα'' sms».

«Το Εθνικό Σύστημα Εμβολιασμών κρατά όλα τα στοιχεία των μηνυμάτων που στέλνει και είναι "αστείο" να λέγεται ότι το κράτος στέλνει μηνύματα σε πολίτες που είναι μολυσμένα», είπε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, απαντώντας σε προηγούμενη καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, ότι πολίτης έλαβε μολυσμένο γραπτό μήνυμα υπενθύμισης εμβολίου, που επρόκειτο όντως να κάνει τις επόμενες ημέρες.

Ο Γιάννης Ραγκούσης είχε ζητήσει εξηγήσεις για το «πώς γνώριζαν πότε έχει ραντεβού για εμβόλιο το θύμα».
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης, o οποίος μίλησε για συνωμοσιολογία, σημείωσε ότι υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι υφαρπαγής στοιχείων χρηστών, πχ με απόκτηση πρόσβασης στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, αλλά το χαρακτηριστικότερο όλων είναι ότι στο εθνικό σύστημα εμβολιασμών έχουνε πρόσβαση 40.000 φαρμακοποιοί, γιατροί και ΚΕΠ. Αυτή είναι η αρχιτεκτονική του συστήματος και είναι ομοειδής με αυτή άλλων χωρών.

Μάλιστα, ο υπουργός εξέφρασε την απορία του για τον ισχυρισμό ότι οι άνθρωποι του gov.gr είναι οι άνθρωποι του predator. 

«Ένα καλό πράγμα κάνουμε, και να πάμε κι αυτό, επειδή δεν μπορούμε να το υπονομεύσουμε, και να πάμε να το διαλύσουμε και να πετάξουμε λάσπη ηθικά, επειδή έχουμε εκλογές; Κάπου φτάνει», είπε ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Ραγκούσης είπε ότι δεν συσχέτισε τους ανθρώπους του gov.gr με αυτούς του predator. 

«Ο υπουργός δεν μπορεί να αποδέχεται το ενδεχόμενο να έχει πάει τέτοιο sms στον πολίτη, αλλά αυτό να οφείλεται στους γιατρούς», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου