Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Το πάλαι ποτέ αντεθνικό εφιαλτικό σχέδιο, ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει Η αναβίωση παρόμοιου εφιάλτη να αποτύχει ξανά Να σταθμιστούν τα πιο κάτω από τους πολίτες για σωστή επιλογή ψήφου

 28.1.2023

Γράφει ο

Νίκος Αναγνωστάτος

Εν όψει των επερχόμενων εκλογών, θεωρώ χρήσιμο την επισήμανση ορισμένων γεγονότων, καθοριστικών για την επιλογή της ψήφου μας.

Επισυνάπτω το από 18/11/2019 άρθρο μου, επιγραφόμενο «Η νοσούσα Κοινωνική και Πολιτική κατάσταση της χώρας», στο οποίο τεκμηριώνω τα επτά (7), κατά σειρά αποδόσεως στάδια, της προσπάθειας της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, να ελέγξουν πλήρως την κοινωνία και τους αρμούς της εξουσίας, για να επιτύχουν ένα, εφιαλτικό για μας, όνειρο παραμονής τους αιωνίως στην εξουσία, με νομιμοφανή μεν αλλά διαβολικό δε τρόπο.

Προφητικό ή πραγματιστικό το άρθρο εκείνο αδιάφορο, αφού επαληθεύτηκαν όλα μέχρι κεραίας, επί των οποίων θα επανέλθω.

Προσφάτως εμφανίστηκαν φαινόμενα αναβίωσης μιας παρόμοιας εφιαλτικής προσπάθειας, τηρουμένων πάντοτε των ιστορικών αναλογιών, με πρόσχημα το θέμα των παρακολουθήσεων, μη έχοντας άλλο ουσιαστικό στοιχείο εναντίον της κυβέρνησης.

Για γενικότερη ενημέρωση, περί παρακολουθήσεων, αυτές  είναι

αποκλειστικά απόφαση της ΕΥΠ και μόνο, για λόγους εθνικής ασφαλείας και εθνικών εγκλημάτων, που η ίδια κρίνει ότι πρέπει να γίνουν, αφού ελεγχθεί η πρόταση αυτή απότους εντεταλμένους Εισαγγελείς, αν πρέπει ή δεν πρέπει να γίνει η προτεινόμενη άρση του απορρήτου, όπως χαρακτηρίζεται η παρακολούθηση τηλεφώνων κλπ. Η απορία για τους λόγους που παρακολουθείται ένας Υπουργός, λόγου χάρη, ή ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων, γίνεται διότι ενδέχεται να εκβιάζεται ή να απειλείται η ζωή του, οπότε παρακολουθείται για την δική του προστασία και ασφάλεια. Τα όποια λεγόμενα από την αντιπολίτευση είναι απλά λόγια του αέρα και για φθηνούς κομματικούς λόγους και συνεπώς τα αγνοούμε!

Τώρα, στη σημερινή ανούσια σύγκρουση εντυπώσεων και μόνο, κάτι που προσβάλει το κύρος και τον σεβασμό του Κοινοβουλίου και την αξιοπρέπεια των Βουλευτών, ο κ.Τσίπρας, με συνεργό τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ, (τι άραγε ζήτησε και δεν ικανοποιήθηκε;) και εκτελεστικό όργανο την εφημερίδα Ντοκουμέντο, δημιουργήθηκε μια τεχνητή, όπως αποδείχθηκε, ομιχλώδης, οζώδης και θορυβώδης ατμόσφαιρα, με έντονες κραυγές για εντυπώσεις, για δήθεν παρακολουθήσεις συγκεκριμένων επιφανών προσώπων, απαξιώνοντας, αν όχι αχρηστεύοντας την ΕΥΠ, της οποίας ο ρόλος και ο σκοπός υπάρξεώς της, είναι αναγκαίος και επιβεβλημένος, για λόγους εθνικής ασφάλειας και εξακρίβωσης κοινωνικών εγκλημάτων, όπως συμβαίνει σε όλες ανεξαιρέτως, τις χώρες παγκοσμίως.

Αναδεικνύουν έτσι με ανορθόδοξο, αντιδημοκρατικό, ακόμη και αντεθνικό τρόπο, εθνικά θέματα, εκθέτοντας τα γενικότερα εθνικά συμφέροντα, προκειμένου να μειώσουν την μεγάλη κυβερνητική επιτυχία του Πρωθυπουργού και των Υπουργών του, με την φτηνή και ανάξια προσδοκία, να κερδίσουν ενδεχομένως, μερικά ψηφαλάκια.

Οι δύο ισχυρισμοί του κ.Τσίπρα που επικαλέστηκε στην Βουλή, απαντώνται ως εξής: α) Αν η επιστολή του κ.Ράμμου, αποτελεί επιβεβαίωση αυτής του κ.Τσίπρα που ρωτούσε αν παρακολουθούνται συγκεκριμένα ονόματα ή τηλέφωνα, εκθέτει τον κ.Ράμμο διότι περιέπεσε σε βαρύ έγκλημα παραβίασης του απορρήτου, αν πράγματι του ήταν γνωστά, στην παρανομία δε αυτή ο κ.Τσίπρας είναι συνένοχος διότι ανακοίνωσε τα ονόματα αυτά. β) Η «λευκή σακούλα με τα 37 δις που παρέδωσε στη κυβέρνηση Μητσοτάκη», αποτελούν μέρος του δανείου του τρίτου αχρείαστου Μνημονίου, για εξασφάλιση πληρωμής των δόσεων του δανείου, με ρητή απαγόρευση να χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό. Τόσο σημαντικά ήταν τα επιχειρήματα του κ.Τσίπρα!

Η αποκάλυψη του πάλαι ποτέ χρήσιμου ηλίθιου κουκουλοφόρου«ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΑΡΑΦΗ», αποδεδειγμένου πλέον απατεώνα, στην υπόθεση NOVARTIS, ως ψευδομάρτυρα που στηρίχθηκε η επιδιωκόμενη επιτυχία του 7ου σταδίου του εφιαλτικού σχεδίου στην πορεία προς τις εκλογές, δηλαδή χωρίς πολιτικούς αντιπάλους αφού θα είναι υπόδικοι, όπως αναφέρεται και τεκμηριώνεται στο εν λόγω άρθρο μου, καθιστά πλέον τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο ανίκανο να κυβερνήσει, όπως απέδειξε και η προηγούμενη θλιβερή θητεία του, αλλά και επικίνδυνο για την ασφάλεια και ακεραιότητα της χώρας μας.

Όλα τα πιο πάνω και η όλη συμπεριφορά του Προέδρου και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν ορρωδούν προ ουδενός, μέχρι το τελευταίο σκαλί του βόθρου, αφού χρησιμοποιούν ακόμη και απατεώνες ως ψευδομάρτυρες για να πετύχουν την εφιαλτική πλέον προσδοκία εξασφάλισης της εξουσίας, ας σταθμιστούν από τον ελληνικό λαό, προκειμένου να αποτύχει και αυτή την φορά η άθλια αυτή προσπάθειά τους. Εδώ ταιριάζει η ρήση του φιλόσοφου Δημόκριτου: «Χαλεπόν άρχεσθαι υπό χείρονος».

Νικόλαος Αναγνωστάτος

Thiakos.blogspot.com

e-mail: nanagnostatos@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου