Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Σκουρλέτης: Παρακολουθούσαν τον Κ. Χατζηδάκη όταν συζητούσαν την πρώτη εφαρμογή του Target Model

Σκουρλέτης: Παρακολουθούσαν τον Κ. Χατζηδάκη όταν συζητούσαν την πρώτη εφαρμογή του Target Model
27 01 2023
Αναφορές στο ΥΠΕΝ και τον πρώην υπουργό, Κ. Χατζηδάκη είχε η δήλωσε που έκανε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων:

"Ο κ. Χατζηδάκης θα έπρεπε πρώτα απ’ όλα να πάει στη Δικαιοσύνη και να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και όχι να λέει -πραγματικά είναι μια εικόνα που δεν τον τιμά τον ίδιο, γιατί έχει πολλά χρόνια στην πολιτική ζωή- ότι ο πρωθυπουργός δεν ήξερε τίποτα. Μα είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να μη ξέρει ότι υπήρξαν 12 συνεχώς ανανεούμενες εντολές παρακολούθησης του κ. Φλώρου για λόγους εθνικούς; Ο άνθρωπος, ο οποίος είναι επιφορτισμένος από τον ρόλο του, έχει την ευθύνη να μας προστατεύει από τον εξ ανατολών κίνδυνο; Δύο χρόνια συνεχόμενα είναι αυτά. Ποιοι είναι οι εθνικοί λόγοι, εξέλιπαν; Μπορούμε να είμαστε ασφαλείς; Έχει κύρος όταν μιλάει στο στράτευμα ο κ. Φλώρος ως Α/ΓΕΕΘΑ; Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να μη δεχθεί, έστω κι αν η κυβέρνηση του πρότεινε την παράταση της θητείας του. Να μη το αποδεχτεί, εκτός κι αν υπήρχαν συγκεκριμένες, πειστικές απαντήσεις.

Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Χατζηδάκη. Πότε τον παρακολουθούσαν; Όταν συζητούσαν την πρώτη εφαρμογή του Target Model, του χρηματιστηρίου ενέργειας στην Ελλάδα, που τελικά είναι μία διαδικασία αδιαφανής, που έχει δημιουργήσει -κοιτάξτε σήμερα στις εφημερίδες τα υπερκέρδη κάποιων εταιρειών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας- υπερπαραγωγή υπερκερδών. Αισχροκέρδεια το λέμε εμείς. Σε αυτό το διάστημα της εφαρμογής αυτού του συστήματος, την περίοδο προς την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ, τον κ. Χατζηδάκη τον παρακολουθούσαν. Ποιος; Ο κ. Μητσοτάκης. Άρα υπάρχει το θέμα της παραίτησης, πρώτα και κύρια, του κ. Μητσοτάκη και της προσφυγής στις κάλπες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου