Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

ΕΝΟΧΟΣ ΕΝΟΧΟΝ ΟΥ ΠΟΙΕΙ !!!

 


κ. Πρόεδρε της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Στην νομική μας επιστήμη ισχύει το αξίωμα ένοχος ένοχον ου ποιεί. Που σημαίνει ότι όποιος είναι ένοχος δεν έχει την δυνατότητα να ενοχοποιήσει άλλον. Ίσως να μην το αντιλήφτηκες λόγω των χρόνιων αυταπατών που σε διακατέχουν. Οφείλουμε να στο θυμίσουμε.  

Είσαι ένοχος κ. τσίπρα με την εθνική μειοδοσία εσού του ιδίου και του κόμματός σου στην υπογραφή του της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών!!!

Είσαι ένοχος κ. τσίπρα με την στάση εσού του ιδίου και του κόμματος σου στην βραχονησίδα του Έβρου και την μειοδοτική συμπεριφορά σου υπέρ της Τουρκίας και την διαπόμπευση της Ελλάδος στα ξένα φόρα!!! 

Είσαι ένοχος κ. τσίπρα με την αποτυχημένη κυβέρνησή σου που χρέωσε την Ελλάδα που κυβερνιόταν από τις αυταπάτες σου, με 100 δισεκατομμύρια ΕΥΡΩ!!!

Είσαι ένοχος κ. τσίπρα γιατί δέσμευσες την Ελλάδα και την έκανες υποχείριο των ξένων τοκογλύφων για τα επόμενα 100 χρόνια!!!

Είσαι ένοχος κ. τσίπρα για τις τροχήλατες τσάντες του Καλογρίτσα με το μαύρο χρήμα που ήρθε στο Μαξίμου που ακόμα δεν μάθαμε σε ποιες τσέπες μπήκε!!!

Είσαι ένοχος κ. τσίπρα για την δολοφονία 23 ανθρώπων στην Μάνδρα!!!

Είσαι ένοχος κ. τσίπρα για την δολοφονία 103 ανθρώπων στο Μάτι!!!

Είσαι ένοχος κ. τσίπρα όταν έστηνες την υπόθεση Novartis με τρεις κουκουλοφόρους μάρτυρες εκ των οποίων οι δύο διώκονται για κακουργηματικές πράξεις!!!

Είσαι ένοχος κ. τσίπρα διότι καταρρακώνοντας κάθε έννοια δικαίου στήσατε στο δικαστήριο με ψεύτικες κατηγορίες τους ανθρώπους του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι οποίοι αθωώθηκαν οριστικά και αμετάκλητα.

Είσαι ένοχος κ. τσίπρα γιατί προστατεύεις υπουργό σου που κατηγορήθηκε ότι ζητούσε χρήματα από τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή μέσα στο Μαξίμου δίπλα από το γραφείο σου!!!.

Είσαι ένοχος κ. τσίπρα διότι προστάτευες δύο υπουργούς σου που σήμερα είναι κατηγορούμενοι για κακουργηματικές και πλημμεληματικές πράξεις!!! 

Είσαι ένοχος κ. τσίπρα γιατί παρακολουθούσες τα τηλέφωνα στελεχών του κόμματός σου, και του κόμματος του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου