Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.... ΩΣ ΕΔΩ!

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Ας αρχίσουμε να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Ένα ένα.
Ακούγεται συνέχεια τις τελευταίες ημέρες από τα τηλεοπτικά δίκτυα ότι ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ‘έριξε’ την κυβέρνηση του Γεώργιου Παπανδρέου διότι δεν δεχόταν τον υπουργό Εθνικής Αμύνης που ήθελε να ορίσει ό πρωθυπουργός.
Εκεί σταματούν.
Δεν έχουν το θάρρος να πουν ότι είχε αυτό το δικαίωμα από το Σύνταγμα του 1952.
Δεν λένε επίσης ότι το Υπουργείο αυτό ήθελε να το αναλάβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός διότι εκείνη την περίοδο γινόταν ΑΝΑΚΡΙΣΗ για την υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ.
Η υπόθεση αυτή αφορούσε κίνημα αξιωματικών μέσα στο στράτευμα, πράγμα απαγορευμένο, υπό την ηγεσία του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Η ανάκριση όπως καταλαβαίνουμε θα στρεφόταν και προς τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Όταν ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ανέφερε στον πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου ότι δεν μπορεί να προίσταται αυτός, ως υπουργός, στην ανάκριση εναντίον του γιου του Ανδρέα, αυτός επέμεινε να αναλάβει το υπουργείο Εθνικής Αμύνης.
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του αντιπρότεινε να αναλάβει το υπουργείο όπως επιθυμεί αλλά την ανάκριση για την υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ να αναλάβει το υπουργείο Δικαιοσύνης, άρα άλλος υπουργός.
Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ προφανώς επειδή ήξερε την ενοχή του γιου του και ήθελε να τον καλύψει, ούτε αυτό δέχτηκε και παραιτήθηκε.
Από πού λοιπόν εξάγεται το συμπέρασμα ότι ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έριξε την ‘λαοπρόβλητη’ κυβέρνηση ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου