Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Αποκάλυψη! Όταν η Γεροβασίλη επικαλούνταν Απόρρητο σε ερώτηση του ΚΚΕ για παρακολουθήσεις στο τηλεφωνικό τους κέντρο


Την προηγούμενη Πέμπτη συζητήθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για πρώτη φορά το αίτημα του ΚΚΕ προκειμένου να διερευνηθεί «η υπόθεση των συνακροάσεων-υποκλοπών στο τηλεφωνικό κέντρο» της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στον Περισσό.

Υπενθυμίζεται ότι από την επιτροπή αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρώντας να αποσυνδέσει την αποχώρησή του με την υπόθεση των παρακολουθήσεων που καταγγέλει το ΚΚΕ.

Και ενώ το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ευαγγελίζεται πως θέλει να έρθουν όλα στο φως, η Ομάδα Αλήθειας φέρνει σήμερα στο φως την απάντηση της τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη σε σχετική επερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ το 2019, που δείχνει το ακριβώς αντίθετο!

Πιο συγκεκριμένα, στις 7/1/2019 οι βουλευτές του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, Γιάννης Γκιόκας και Μανώλης Συντυχάκης καταθέτουν επερώτηση προς τους υπουργούς Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Προστασίας του Πολίτη με θέμα: "Για τις συνακροάσεις - παρεμβολές στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό".



Στην σχετική επερώτηση οι βουλευτές του ΚΚΕ αναφέρουν πως έχουν περάσει 2 χρόνια από το πρώτο κρούσμα συνακροάσεων, καταγγέλουν βραδύτητα και κωλυσιεργία ορισμένων αρχών και άνευ προηγουμένου καθυστέρηση στις έρευνες για την εξαγωγή πορίσματος. Ρωτούν, δε, τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι.

Η απάντηση ήρθε γραπτώς μερικές ημέρες αργότερα από την τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, η οποία επικαλέστηκε το απόρρητο και δεν έδωσε καμία συγκεκριμένη απάντηση σχετικά.

Αναλυτικότερα, η απάντηση της τότε Υπουργού ήταν η εξής: " Σε απάντηση του ανωτέρω μέσου κοινοβουλευτικού ελέγχου και σε ό,τι αφορά στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της αρχής της μυστικότητας που διέπει το συγκεκριμένο στάδιο της ποινικής διαδικασίας, δεν είναι επιτρεπτή η, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, γνωστοποίηση, κατά τη διάρκεια και μη αυτού, των όποιων συλλεγέντων στοιχείων (άρθρο 241 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας)".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου