Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ🤷‍♂️🤦‍♂️Μέλος της ΑΔΑΕ παραδέχτηκε ότι εργαζόταν για τον Μπαλτά του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Στην παραδοχή πως στο παρελθόν είχε εργαστεί για πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε τακτικό μέλος της ΑΔΑΕ. Η Κατερίνα Παπανικολάου είχε εργαστεί ως νομικός σύμβουλος του Αριστείδη Μπαλτά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Κατερίνα Παπανικολάου, ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν στο παρελθόν είχε εργαστεί σε γραφείο υπουργού, με την ίδια να απαντά θετικά, παραδεχόμενη πως έχει θητεύσει ως «νομική σύμβουλος στο γραφείο του Αριστείδη Μπαλτά», ο οποίος και συμμετείχε ως υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα, το μέλος της ΑΔΑΕ πρόσθεσε πως «είναι περήφανη για αυτό» και τόνισε πως «είναι από τα πιο παραγωγικά, από τα πιο γόνιμα διαστήματα» της εργασιακής της διαδρομής.

Η Κατερίνα Παπανικολάου είναι σήμερα μέλος της ΑΔΑΕ, ωστόσο στο αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ανεξάρτητης αρχής βιογραφικό της, δεν υπάρχει η συγκεκριμένη επαγγελματική θέση της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου