Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Η Κυπατζίδικη Αριστερά

Στην Αριστερά, αν κάποια πληροφορία διέρρεε και αφορούσε τα εσωκομματικά της αμέσως χαρακτηριζόταν «κυπατζίδικη», δηλαδή προϊόν παρακολούθησης της ΚΥΠ. Ανέκαθεν αντιμετώπιζε τη δράση των μυστικών υπηρεσιών εντελώς απαξιωτικά, καθώς στα ταραγμένα χρόνια ήταν ο στόχος τους. Ποιος θα περίμενε πως, σήμερα, ένα μεγάλο κομμάτι της Αριστεράς, αυτό της ριζοσπαστικής, θα γινόταν το βαποράκι πραγματικών ή χαλκευμένων εγγράφων της ΕΥΠ.

Ποιος θα το περίμενε πως προϊόντα παράνομων δραστηριοτήτων - γιατί η κλοπή και η διακίνηση διαβαθμισμένων εγγράφων είναι παράνομη - θα γινόταν το 2023 η σημαία της Αριστεράς. Πολύ δε περισσότερο αν αυτά τα έγγραφα είναι χαλκευμένα. Ποιος θα το περίμενε πως η Αριστερά, ευτελιζόμενη, θα γινόταν κλεπταποδόχος. 

Φυσικά δε θα πρέπει πλέον να εκπλησσόμαστε με τέτοια συμπεριφορά. Πριν από λίγα χρόνια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εκβίασε ανώτατο δικαστικό για στιγμές της προσωπικής του ζωής, προφανώς κάνοντας χρήση στοιχείων που συνέλεξαν οι μυστικές υπηρεσίες. Αν κάτι διακρίνει την Αριστερά όταν ασκεί εξουσία είναι η ωμότητα και ο κυνισμός. Και όταν χάνει την εξουσία χρησιμοποιεί την ωμότητα και τον κυνισμό για να επανέλθει. Σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε σήμερα. 

Ένα κόμμα με συνείδηση της εθνικής αποστολής του αναγνωρίζει πως υπάρχουν όρια στην αντιπολιτευτική τακτική του. Γι΄αυτό και ευαίσθητες πληροφορίες πρώτα διασταυρώνει αν είναι αληθινές και, αν είναι, τις χειρίζεται με υπευθυνότητα βάζοντας πάνω απ΄όλα το εθνικό συμφέρον. 

Όταν στοχοποιούν τον Α/ΓΕΕΘΑ, ουσιαστικά παίζουν το παιχνίδι των Τούρκων και των Ρώσων των οποίων τα συμφέροντα απέναντι στην Ελλάδα ταυτίζονται. Αυτοί θέλουν να μειωθεί το κύρος του, γιατί ο Κωνσταντίνος Φλώρος, με τη συμπεριφορά του, τονώνει την εθνική μας αυτοπεποίθηση. Είναι κοινή η αίσθηση πως αν κάτι συμβεί με τους γείτονες μας η άμυνα της Ελλάδας βρίσκεται σε καλά χέρια. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιλαμβάνεται πως όταν κτυπά με βρώμικο τρόπο τον Α/ΓΕΕΘΑ αυτοτραυματίζεται. Η εθνικά αξιοπρεπής στάση του Αρχηγού γίνεται μπούμεραγκ για τους διώκτες του, πολύ δε περισσότερο όταν αποδεικνύονται ψευδείς οι κατηγορίες που διακινούν. Όπως και αποδείχθηκαν αμέσως.

Αλλά το κυρίαρχο ζήτημα σήμερα δεν είναι ο Κωνσταντίνος Φλώρος, αλλά η Κυπατζίδικη Αριστερά. Η Αριστερά των σκοτεινών δωματίων, των εκβιασμών, των βρώμικων συναλλαγών. Μια Αριστερά που απαρνείται το παρελθόν της όταν κατήγγειλε αυτές τις μεθόδους. Μια Αριστερά που δεν ορρωδεί μπροστά σε τίποτα προκειμένου να επανέλθει στην εξουσία. Συμμαχεί ακόμα και με το διάβολο για να το πετύχει.

Υ.Γ.Και στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε άλλον έναν πολιτικό - του ΠΑΣΟΚ - στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν διαβαθμισμένα έγγραφα. Πρωτόδικα καταδικάστηκε, αλλά στο Εφετείο που έγινε το 2018 απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες. Ο/η υπάλληλος της ΕΥΠ που φέρεται πως του προμήθευε τους φακέλους υπηρετεί ακόμα στην υπηρεσία; 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου