Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Νέες αποκαλύψεις για τα σκοτεινά «νταραβέρια» του ΣΥΡΙΖΑ από τη γραμματέα του Καλογρίτσα


Σε νέες αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς, επιχείρησαν να ποδηγετήσουν τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, προχώρησε η γραμματέας του επιχειρηματία Χρήστου καλογρίτσα, μιλώντας στα «Παραπολιτικά». Η επί 40 χρόνια γραμματέας του επιχειρηματία Ευθαλία Διαμαντή, φέρνει στο φώς αθέατες πτυχές της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών και του ρόλου του Νίκου Παππά.

Παράλληλα, στέκεται στο γεγονός ότι ο ίδιος ο κ. Παππάς οργάνωσε τις συναντήσεις του κ. Καλογρίτσα με επιχειρηματίες και τηλεοπτικά στελέχη για την οικονομική εξασφάλιση του εγχειρήματος δημιουργίας ενός φιλικού προς τον ΣΥΡΙΖΑ τηλεοπτικού πόλου, ενώ διεμήνυσε πως ολόκληρες ομάδες ανθρώπων εργάζονταν για τον σκοπό αυτόν υπό την οικονομική και υλική στήριξη της πλευράς Καλογρίτσα.

Μεταξύ άλλων η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα ανέφερε στα Παραπολιτικά ότι «ο κ. Καλογρίτσας χρηματοδοτούσε αφειδώς τις προσπάθειες του κόμματος να αποκτήσει το δικό του τηλεοπτικό κανάλι και τη δική του εφημερίδα». Η ίδια υποστήριξε ότι ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου «κατέθεσα, για μεταφορά χρημάτων από την Κύπρο που έκανε ο ίδιος ο Αρτ. Αρτεμίου. Και αυτό το ξέρω διότι μας ζήτησε όχι μόνο το αυτοκίνητο για να τον πάει στο Μαρούσι, αλλά και συνεργάτες της εταιρείας, για να μην τον κλέψουν στη διαδρομή. Αυτά τα χρήματα κατάλαβα ότι τα είχε φέρει από την Κύπρο».

Επίσης δήλωσε ότι «ο κ. Παππάς διαβεβαίωνε τον κ. Καλογρίτσα ότι τα χρήματα υπάρχουν και θα τα πάρει πίσω. Μάλιστα, άκουσα να ζητά από τον κ. Αρτεμίου να τον διαβεβαιώσει κι αυτός ότι τα χρήματα υπάρχουν. Πράγματι, τον επιβεβαίωσε ο κ. Αρτεμίου ότι εκτός από την Κύπρο υπάρχουν και στην Ελβετία». Παράλληλα, σημείωσε ότι «εδώ και δύο χρόνια έχουν κατατεθεί πέντε SMS που αντάλλαξαν οι Καλογρίτσας και Παππάς στην προανάκριση που διεξήγαγε η Βουλή και δεν αμφισβητήθηκαν ούτε από τους βουλευτές του κόμματος ούτε και, έως προχθές, από τους δικηγόρους του κ. Παππα».

Η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι «η σημερινή συνέντευξη της επί 40 χρόνια γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα, κ. Ευθαλίας Διαμαντή που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», σε συνδυασμό με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί, δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών ή αμφιβολιών για τον ρόλο που είχαν ο Νίκος Παππάς και ο Κύπριος δικηγόρος των off shore Αρτέμης Αρτεμίου σε μια πρωτοφανή οικονομική, πολιτική και μιντιακή υπόθεση διαπλοκής».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου