Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Αποκαλύψεις «φωτιά» από τον Χριστόφορο Μπουτσικάκη για το «παρασύστημα» του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΔΑΕ

Σε σημαντικές αποκαλύψεις για τον τρόπο που δρούσε το «παρασύστημα» του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΔΑΕ προχώρησε κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του στη Βουλή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Πειραιά, Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Ειδικότερα αναφερόμενος στο μέλος της ΑΔΑΕ, Αικατερίνη Παπανικολάου, διερωτήθηκε:
«- Τη διετία 2002- 2004 διορίζεται νομική σύμβουλος του τότε διοικητή στην ΕΥΠ πρέσβη Παύλου Αποστολίδη
- Το 2003 διορίζεται ειδική συνεργάτις του Συνήγορου του Πολίτη
- Τον Νοέμβριο του 2015 επί πρωθυπουργίας Τσίπρα, αποσπάται στο γραφείο του τότε Υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά
- Λίγους μήνες αργότερα διορίζεται και αντιπρόεδρος του Ελληνικού Φεστιβάλ πάλι με απόφαση Μπαλτά και η ίδια δηλώνει υπερήφανη γι’ αυτή τη συνεργασία!
- Τον Οκτώβριο του 2016 διορίζεται Τακτικό μέλος της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ, με θέση πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης
- Την τριετία 2020- 2022 η ίδια εμφανίζεται να διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά κάτι που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι παράτυπο. Το συγκεκριμένο έργο της το είχε αναθέσει στο πανεπιστήμιο ο καθηγητής Στέφανος Γκρίτζαλης που επίσης είναι τακτικό μέλος στην Ολομέλεια της ΑΔΑΕ.
- Ο κ. Γκρίτζαλης είχε διατελέσει ειδικός γραμματέας στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης από το 2009 έως το 2012 με υπουργό τότε, τον σημερινό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση. 

- Στις 3 Αυγούστου 2022, Γκρίτζαλης και Παπανικολάου συμμετείχαν στην τετραμελή επιτροπή για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.
- Ο Χρήστος  Ράμμος διορίστηκε πρόεδρος της ΑΔΑΕ με απόφαση του Μιχάλη Καλογήρου ένα μήνα πριν τις εκλογές του 2019, δηλαδή του σημερινού διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και ενός από τους πιο έμπιστους συνεργάτες του μέχρι σήμερα.
- Όλα αυτά κύριοι συνάδελφοι τι δείχνουν; 
-  Δείχνουν ότι τα εν λόγω μέλη που υπηρετούν στην ΑΔΑΕ φαίνεται ότι διατηρούν ισχυρούς δεσμούς με πρόσωπα που σήμερα κινούν τα νήματα στον ΣΥΡΙΖΑ. 
- Μπορεί λοιπόν κανείς να αποκλείσει ότι δεν υπήρξε λόγω αυτής της επαγγελματικής τους πορείας σε πολιτικά γραφεία και σε πολιτικές ιδιότητες σχέση με συγκεκριμένους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ. 

- Και μια ερώτηση προς τον κ. Τσίπρα που ίσως πρέπει να απαντηθεί.

Όταν επισκέφθηκε την ΑΔΑΕ είδε μόνο τον κ. Ράμμο; Είδε την ολομέλεια της Αρχής; Μήπως είδε τον κ. Ράμμο και την κα Παπανικόλαου που από ότι διαβάζουμε έχει και την αρμοδιότητα να τηρεί το μητρώο των εισαγγελικών διατάξεων εκ μέρους της ΑΔΑΕ;»

Δείτε ολόκληρη την παρέμβαση «φωτιά» του Χριστόφορου Μπουτσικάκη στη Βουλή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου