Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ👉👉Γιώργος Καραϊβάζ: Επί 11 μήνες η ΕΥΠ τον παρακολουθούσε παράνομα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση Καραϊβάζ.

Μιλώντας στο MEGA o Σπύρος Χαριτάτος, δικηγόρος της μητέρας και της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος ανέφερε ότι διαπιστώθηκε πως επί 11 μήνες ο δημοσιογράφος βρισκόταν υπό παρακολούθηση της ΕΥΠ.

«Διαπιστώνουμε διαβάζοντας μία συγκεκριμένη δικογραφία που εμπλεκόταν το όνομα του Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία αποσκοπούσε στο να διασυρθεί δημοσιογραφικά ο Γιώργος Καραϊβάζ και να απαξιωθεί στις αποκαλύψεις που έκανε εκείνη την περίοδο», είπε ο δικηγόρος. «Διαπιστώθηκε πως την περίοδο Απριλίου – Μαίου 2016 ήταν σε διαρκή επισύνδεση, χωρίς να υπάρχει καμία εισαγγελική διάταξη από την ΕΥΠ».

Μόνο για την περίοδο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου υπήρξε σχετικά εισαγγελική διάταξη για την παρακολούθηση Καραϊβάζ, ενώ για τους εναπομείναντες μήνες δεν βρέθηκε κάτι σχετικό.

Ακόμη, ο κος Χαριτάτος αποκάλυψε πως η ΕΥΠ ζήτησε τον τερματισμό της παρακολούθησης επίορκων αστυνομικών επειδή… μπλόκαρε το σύστημα, ενώ ζητήθηκε να συνεχίσει η παρακολούθηση Καραϊβάζ.

«Σε έγγραφο η ΕΥΠ ζητά από την αρμόδια εισαγγελία να σταματήσει η διαρκής επισύνδεση 19 επίορκων αστυνομικών, διότι μπλόκαρε το σύστημα, πλην όμως τριών ατόμων, μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Καραϊβάζ. Και οι τρεις τους είναι νεκροί», δήλωσε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο Γιώργος Καραϊβάζ σκόπευε να δώσει στοιχεία στις Αρχές σχετικά με την Greek Mafia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου