Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Ο ΑΥΤΙΑΣ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΑΚΗ ΏΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.... ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΩ ΚΙ ΈΓΩ ....

 

Ο κος Βλαχάκης έιναι αυτός που ...
Φ.1: Δεν ήξερε κανέναν από τους σχεδόν 40 δημοσιογράφους στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
Φ.2: Δήλωσε πως ο ΣΚΆΙ είναι το γραφείο Τύπου της ΝΔ και πως ειδικεύεται στα fake news. Δεν μπόρεσε όμως να θυμηθεί ένα εξ αυτών...μονο μπλα μπλα μπλα
Φ.3: Είναι ο αστειούλης που μας είπε πως κουσούρι του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως λέει μόνο αλήθειες.
Φ.4: Είναι ο φωστήρας που κατήγγειλε πως η αστυνομία άσκησε βία σε φοιτητές, όταν μπήκε στις φοιτητικές εστίες και συνέλαβε άτομα του κοινού ποινικού δικαίου που ζούσαν εκεί και τρομοκρατούσαν τους φοιτητές.
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ κ. ΑΥΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου