Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «τουρκική μειονότητα» στη Δυτική Θράκη [βίντεο] Οζγκούρ Φερχάτ

 Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «τουρκική μειονότητα» στη Δυτική Θράκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Tην προπαγάνδα που επιστρατεύει κατά καιρούς η Άγκυρα περι «τουρκικής» μειονότητας στη Δυτική Θράκη υιοθετεί ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εθνικές εκλογές, Οζγκιούρ Φερχάτ.


Αναλυτικότερα, ο υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε δηλώσεις του στην μειονοτική ιστοσελίδα birlikgazetesi.org αναφέρει πως το κόμμα του θα καταβάλει προσπάθειες για τη βελτίωση του μορφωτικού επιπέδου της «τουρκικής» μειονότητας της Δυτικής Θράκης.


«Όταν ήταν στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, βάλαμε σε εφαρμογή τα δίγλωσσα νηπιαγωγεία με τις αποφάσεις που έλαβαν τα αρμόδια υπουργεία. Ως αποτέλεσμα, τα παιδιά μας είχαν συνηθίσει το εκπαιδευτικό σύστημα σε ένα πιο άνετο περιβάλλον στη γλώσσα τους, αλλά δυστυχώς η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ακύρωσε αυτήν την πολιτική απόφαση που πήραμε. Τα παιδιά μας έχουν επίσης στερηθεί αυτό το δικαίωμα», είπε μεταξύ άλλων ο Οζγκούρ Φερχάτ.

Την ίδια ώρα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε «πυρά» κατά της κυβέρνησης σχετικά με το νόμο για τους μουφτήδες, υποστηρίζοντας πως δεν έγινε αποδεκτός από την μειονότητα, ενώ παράλληλα υπερασπίστηκε τις προσφυγές κατά της Ελλάδας από μειονοτικούς συλλόγους που θέλουν να ονομάζονται «τουρκικοί».

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου