Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Στρατηγός Δημήτριος Δήμου Απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων -1962.

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Στρατηγός Δημήτριος Δήμου Απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων -1962.Το 1996 όταν στην Αλβανία είχε καταρρεύσει η κυβέρνηση Μπερίσα λόγω των πυραμίδων , αλβανική συμμορία πέρασε παράνομα τα σύνορα και απήγαγε Έλληνα βοσκό απαιτώντας λύτρα Ο στρατηγός Δήμου , αρχηγός Στρατιάς φόρτωσε στα ελικόπτερα καταδρομείς και επιβαίνοντας ο ίδιος σε ένα από αυτά εισεβαλε στον εναέριο χώρο της Αλβανίας. Με την βοήθεια μεγαφώνων απείλησε τους απαγωγείς ότι αν δεν απελευθερώσουν αμέσως τον όμηρο θα βομβαρδίσει την περιοχή Οι Αλβανοί τον απελευθέρωσαν
ΥΓ. Ο στρατηγός δεν τηλεφώνησε στην Φον Ντερ Λαιεν
Ο στρατηγός απεβίωσε το 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου