Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ🤣🤣Κανελλόπουλος: Είμαι γνήσιος κεντρώος-Δεν επιδιώκουμε να “συγκινήσουμε” τους ψηφοφόρους του Κασιδιάρη

«Δεν επιδιώκουμε να “συγκινήσουμε” τους ψηφοφόρους του κόμματος του Ηλίου Κασιδιάρη» δήλωσε,  ο πρόεδρος του κόμματος «ΕΑΝ», Αναστάσιος Κανελλόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο πρώην Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ανέφερε αρχικά ότι «εμείς έχουμε ιδρύσει ένα κόμμα που λέγεται “ΕΑΝ”. Ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2022. Για διάφορους λόγους δεν μπόρεσε να διακλαδωθεί σε όλη την χώρα και έτσι τον Φεβρουάριο του 2023, έναν χρόνο μετά, αποφασίσαμε να αναστείλουμε την λειτουργία του κόμματος αυτού».

«Μετά έγιναν οι γνωστές διεργασίες της Κυβέρνησης. Οι (ενν. συνεργάτες) του Κασιδιάρη ήρθαν σε επαφή με δικούς μου ανθρώπους και έθεσαν θέμα συνεργασίας μας, καθώς όπως είπαν διάβασαν την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος μας, του ΕΑΝ και είπαν “κ. Κανελλόπουλε, ελάτε να διοικήσετε το κόμμα και να εφαρμόσετε το πρόγραμμα σας”» είπε ο κ. Κανελλόπουλος.
Απαντώντας στα ερωτήματα του Νίκου Χατζηνικολάου, ο κ. Κανελλόπουλος υποστήριξε ότι «δεν ήταν κανένα κόλπο. Είπαν “ελάτε να διοικήσετε εσείς το κόμμα και να εφαρμόσετε το πρόγραμμα σας”», ομολογώντας πάντως ότι «είναι εύλογο το ερώτημα γιατί απευθύνθηκαν σε μας τα στελέχη του Κασιδιάρη και όχι σε άλλο κόμμα».

Οι κατευθυντήριες γραμμές του δικού μου κόμματος είναι «ελευθερία, τάξη, εργασία, έθνος πατρίδα, οικογένεια, ήθος, αξίες», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κανελλόπουλος, απαντώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι «προφανώς ο χιτλερικός σταυρός δεν έχει καμία σχέση με αυτά».

«Εμείς στην ιδρυτική διακήρυξη του ΕΑΝ καλούμε όσους ασπάζονται τις ιδέες μας να σταθούν στο πλευρό μας, χωρίς να μας ενδιαφέρει η μέχρι τώρα πολιτική τους πορεία».

«Οφείλουν όλοι να σέβονται το τεκμήριο της αθωότητας. Αυτό σημαίνει ότι οιοσδήποτε, μέχρι έκδοσης αμετακλήτου καταδικαστικής αποφάσεως, είναι αθώος. Αυτό ισχύει βάσει του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και εφαρμόζεται από όλα τα δικαστήρια της χώρας», απάντησε ο κ. Κανελλόπουλος υπερασπιζόμενος ουσιαστικά τον Ηλία Κασιδιάρη, συμπληρώνοντας ότι «το 2020 ιδρύθηκε το κόμμα Κασιδιάρη. Το 2019 κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Ουδέποτε απασχόλησε τις Αρχές ούτε το κόμμα αυτό ούτε ο Κασιδιάρης. Εγώ είμαι Εισαγγελέας 40 χρόνια και σέβομαι τις Αρχές».

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Αν ο κ. Κασιδιάρης, μετά το πέρας της έφεσής του αθωωθεί, τι θα λένε όλοι; Για αυτό λέμε για το τεκμήριο της αθωότητας, γιατί οι σημερινοί κατήγοροι του, θα απολογούνται».

«Αυτό και μόνο είναι ύβρις και συκοφαντία εναντίον μου», είπε ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος για το σενάριο που ακούγεται ότι το «ΕΑΝ» είναι το plan Β για να μπει η ομάδα Κασιδιάρη στην Βουλή.

Τόνισε ακόμη ότι «δεν έχει νομική υπόσταση ότι ήμουν Πρόεδρος του κόμματος του Κασιδιάρη εγώ, διότι είδα τις κινήσεις και τις δημόσιες καταγγελίες για άσκηση πιέσεων σε ανώτατο δικαστικό και παραιτήθηκα και ουδέποτε κατέθεσα το σχετικό καταστατικό του κόμματος Κασιδιάρη που έλεγε ότι εγώ είμαι Πρόεδρος. Όταν γίνονται στο παρασκήνιο όλα αυτά, ο Κανελλόπουλος είναι δυνατόν να συμμετέχει στο κόμμα του Κασιδιάρη, το οποίο δεν έχει προοπτική;», είπε σχετικά με τις αναφορές και τις καταγγελίες του Χρήστου Τζανερρίκου.

«Δεν επιδιώκουμε να “συγκινήσουμε” τους ψηφοφόρους του κόμματος του Ηλίου Κασιδιάρη. Εμείς έχουμε την δική μας γραμμή: καλούμε τους πολίτες από όποιο μέρος του πολιτικού φάσματος και αν είναι, από αριστερά και έως δεξιά, να πυκνώσουν τις τάξεις του κόμματος μας, όπως έχει δικαίωμα να κάνει ο καθένας.

Αν με ρωτήσετε, θα απαντήσω ότι εγώ είμαι “γνήσιος κεντρώος”, κάτι που δεν είναι ο κ. Μητσοτάκης. Εγώ δεν είμαι πλασμένος για τις ακροδεξιές και ναζιστικές απόψεις και θέσεις», υποστήριξε ο κ. Κανελλόπουλος.

Συνεχίζοντας το προσκλητήριο και στους ψηφοφόρους του κόμματος Κασιδιάρη, ο κ. Κανελλόπουλος είπε ότι «Όλοι οι Έλληνες πολίτες αποτελούμε μια εθνική οικογένεια και ο καθένας αξιώνει σεβασμό από τον άλλον. Εκείνοι που συμμετέχουν στο κόμμα του Κασιδιάρη δεν είναι εχθροί του έθνους, είναι Έλληνες πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου