Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

 Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και πλήθος
 
Έρχεται ένας πολιτικός αρχηγός (που τυχαίνει να είναι και πρωθυπουργός) προς το μέρος σου και σου τείνει ευγενέστατος το χέρι του - όπως είχε μόλις κάνει με τα στελέχη των εκλογικών κέντρων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, που υπήρξαν αντίστοιχα ευγενείς απέναντί του- και εσύ γυρνάς και του λες «να μου κοπεί το χέρι μου αν σ‘το δώσω».
Με την απάντησή τους αυτή οι κυρίες της φώτο στο εκλογικό κέντρο του ΜΕΡΑ25 απέδειξαν ότι είναι άξιες συνοδοιπόροι του Γιάνη Βαρουφάκη.
Όπως άξιος συνοδοιπόρος του είναι και ο κύριος, επίσης στέλεχος του ΜΕΡΑ 25, που προκάλεσε επεισόδιο φωνασκώντας και υβρίζοντας τον κ. Μητσοτάκη.
Απέδειξαν και επέδειξαν το ήθος της αριστεράς που πρεσβεύουν • μιας αριστεράς ακραίας, μπαχαλίστικης, ιδεοληπτικής, αμετανόητης, μνησίκακης, εκδικητικής, ασυνάρτητης, ακτιβιστικής, επικίνδυνης και ανάγωγης.
Μάλλον τα στελέχη και οι επιτελείς του ΜΕΡΑ 25 έχουν επιλέξει να αυτοπροβληθούν ως συνέχεια και εκφραστές του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του Ρουβίκωνα.
Τέτοιου επιπέδου και ποιότητας ανθρώπους εξέλεξε το 2015 ο ελληνικός λαός, για να μας βγάλουν - τρομάρα τους και τρομάρα μας - από την κρίση.
Και με τα σχέδια για παράλληλο νόμισμα (που τώρα αναμηρυκάζουν), κατάληψη του νομισματοκοπείου και σύλληψη του διοικητή της ΤτΕ τα είδαμε τα χαΐρια μας.
Άλκης ο Αμετανόητος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου